Kamo za prvi svibanj? Na prvosvibanjski Gizzmofest uz kupon za čak 35% uštede >> Iskoristi sada i uhvati najpoželjnije artikle

Klikni za -35%

Besplatna podrška korisnicima (8.00 - 12.00): 01 7757 019

Slušalice

NOVO: Obnovljeni telefoni do -40% jeftinije

U svijetu zvuka, slušalice igraju ključnu ulogu u stvaranju osobnog doživljaja slušanja. Raznovrsnost slušalica omogućuje svakom pojedincu da pronađe optimalno rješenje prema svojim potrebama i životnom stilu. Od žičanih, bežičnih, sportskih ili naglavnih, svaka vrsta donosi svoje jedinstvene karakteristike koje omogućuju uživanje u glazbi, filmovima i igrama. U našoj ponudi možeš pronaći savršen par za sebe.

Koje su prave za tebe?


Kao što je već spomenuto, postoje različite vrste slušalica dizajnirane kako bi zadovoljile potrebe pojedinca. Evo kratkog opisa:
Žične slušalice: Klasičan izbor za visokokvalitetan zvuk bez smetnji. Osiguravaju stabilnu vezu bez prekida.

Bežične slušalice: Pružaju slobodu kretanja bez kabela. Idealne su za svakodnevnu upotrebu, sport ili putovanja.

[url=https://gizzmo.si/slusalke-in-zvocniki/slusalke/gaming-slusalke]Gaming slušalice: Pružaju precizno pozicioniranje zvuka za bolje doživljavanje okoline u igri i dobru komunikaciju s suigračima. Udobne su i namijenjene za višesatnu upotrebu.

Naglavne slušalice: Visokokvalitetan zvuk s dobrim zvučnim izoliranjem. Odlične su za slušanje glazbe, gledanje filmova ili rad u bučnom okruženju.

[url=https://gizzmo.si/slusalke-in-zvocniki/slusalke/sportne]Sportske slušalice: Obično nude standardnu otpornost na vodu i dizajnirane su da udobno pristaju aktivnim korisnicima. Zahvaljujući stabilnom pristajanju tijekom intenzivnih aktivnosti, ne ispadaju iz ušiju.

Prije kupnje važno je uzeti u obzir nekoliko ključnih čimbenika poput kvalitete zvuka, udobnosti nošenja, prisutnosti dodatnih funkcija i povezivosti (žične ili bežične). Pri odabiru, saslušaj svoje želje i potrebe te se uvjeri da proizvod nudi ono što želiš. Investiranje u slušalice je investiranje u užitak glazbe koja te prati kroz dan.

Često postavljana pitanja

Koja vrsta slušalica je bolja, žična ili bežična?

Ovisi o tvojim potrebama i životnom stilu. Bežične slušalice pružaju veću slobodu kretanja, dok si s žičnim prilično ograničen.

Koliko novca uložiti u kupnju?

To je potpuno individualno i ovisi o očekivanjima pojedinca i budžetu, ali je preporučljivo fokusirati se na proizvod koji nudi dobar balans između kvalitete i cijene.

Jesu li skuplje slušalice uvijek bolje?

Nije nužno. Zbog toga je prije kupnje važno pažljivo proučiti specifikacije, ocjene i mišljenja korisnika te pronaći slušalice koje vam najbolje odgovaraju.

Je li važno da slušalice imaju aktivno uklanjanje buke?

Ako putujete ili radite u bučnom okruženju i želite "umanjiti" zvukove iz okoline, tada je ta funkcija vrlo preporučljiva.

Koliko se daleko mogu udaljiti od uređaja putem Bluetooth veze?

Bežične slušalice omogućuju slobodno kretanje, pri čemu se možete udaljiti od uređaja do otprilike 10 metara, ovisno o uvjetima okoline.

Znaš li?

Američki inženjer Nathaniel Baldwin je 1910. godine stvorio prve moderne slušalice koje su mogle pojačati zvuk, što je bio značajan korak u razvoju tehnologije. Izradio ih je ručno u svom domu, navodno čak u kuhinji. Nakon što su privatni ulagači odbili njegovu ideju, obratio se vojsci, gdje je svoje iskustvo podijelio s drugima. Kasnije se ispostavilo da je mornarica zainteresirana za njegov izum i naručila je čak 100 parova. Unatoč financijskom uspjehu, Baldwin nikada nije patentirao svoj izum.
Slušalice
VIŠE

Ocjene

mihec

Dobre sportske slušalice za tu cijenu. U fitnesu i u trčanju mi ne ispadaju iz uha jer imaju mekanu spojnicu koja ih drži na mjestu. Baterija izdrži stvaaaaarno dugo, bass je ful snažan.

13. prosinca 2023.

Domen.80

Zadnji put mi je telefon bio čisto prazan pa su mi ga slušalice napunile barem malo da mogu funkcionirati! power bank sam ostavio doma

10. veljače 2024.

mihaa

uzela sam čak dvoje, još jedne za brata. Pošiljka je stigla već sljedeći dan.

9. siječnja 2024.

Aleks

Kristalno čisti zvuk! Nisam mogao vjerovati. U usporedbi s prijašnjim slušalicama, kvaliteta je bomba!

3. veljače 2024.

mateja 25

super stvar za malo novaca. preporučujem kupovinu

10. veljače 2024.

markec

konačno neke slušalice koje lijepo sjedaju u uho i udobne su kad ih ugo koristiš. mekane su i udobne. iamm i koristim vec dva mjeseca i za sad samo pohvale

5. siječnja 2024.

Goran_09

Slušalice sam kupio za 10. rođendan svom sinu. LED lampice posve su ga očarale! Slušalice s veseljem pokazujem svojim prijateljima.

20. veljače 2024.

mali_medo

sviđa mi se što izgledaju malo drugačije od ostalih slušalica. tako su obojane da ih je teško izgubiti

17. veljače 2024.

Saša

kvalitetna stvar sa zadovoljivim zvukom. svoje iskustvo ocjenjujem s 10/9

1. veljače 2024.

Blaz

Bassevi stvarno udaraju! Moram reći da sam stvarno iznenađen zvukom. Odlični svjetlosni efekti.

10. veljače 2024.

Lucija

Odlicne, stvarno bez zamjerke! Udobne, kvaliteta zvuka me ugodno iznenadila :) 10/10 preporuka

15. travnja 2024.

Mateja

Odlične slušalice. Kad budem drugi put kupovala, uzimam opet ove. Super super :)

19. ožujka 2024.

Heldiver

Potvrđena kupnja

Kako prebacit na drugi mode za glazbu ja sma na iphone?

5. ožujka 2024.
POGLEDAJ VIŠE OCJENA

Prazna
košarica?

Kupcima često nudimo posebne akcije. S praznom košaricom ih nažalost ne možeš iskoristiti.

Napuni ju s klikom na gumb "U KOŠARICU" kod pojedinačnog artikla.

Košarica

Poklon možeš odabrati na blagajni!

28-dnevno jamstvo zadovoljstva

Notice