Home Mr. Gizzmo preporučuje 15 cjenovno povoljnih dodataka za auto koje jednostavno morate imati

15 cjenovno povoljnih dodataka za auto koje jednostavno morate imati

Da li vam se ikada dogodilo da ste zapeli usred ničega s probušenom gumom na automobilu i praznom baterijom na telefonu? Takve situacije nisu samo neugodne, nego mogu biti i vrlo opasne. Različiti dodaci za automobil mogu vas poštedjeti brojnih neugodnih situacija i stresnih trenutaka – na sreću danas na tržištu postoji čitav niz praktičnih i pristupačnih uređaja za automobil koje je svakako dobro imati pri ruci.

Držači za mobilni telefon

Držači i stalci za mobilni telefon mogu značajno olakšati navigaciju. Umjesto stalnog pogledavanja prema dolje u telefona za daljnje upute, možete koristiti stalak za telefon koji ćete telefon s otvorenom navigacijskom aplikacijom cijelo vrijeme imati u razini očiju.

Klasični izbor je Premium auto stalak iOttie „Flex 3” za mobilne uređaje. Stalak sa jakom usisnom podlogom možete čvrsto namjestiti na vjetrobransko staklo ili na kontrolnu ploču u automobilu. Samo još prilagodite željeni kut i započnite s jednostavim korištenjem telefona.

Ljubitelji minimalističkog dizajn će biti oduševljeni auto stalkom Belkin. Možete ga staviti na bilo koji otvor za ventilaciju, a i ovaj stalak vam omogućuje rotaciju za 360 ​​stupnjeva.

Naš najprodavaniji automobilski magnetski držač je iOttie „iTap” za ventilacijski otvor. Izuzetno je jednostavan za korištenje: telefon s jednom rukom samo odložite na površinu i snažan magnet će se pobrinuti da telefon ostane na svom mjestu čak i prilikom žustrije vožnje.

Praktični dodatak koji rješava isti problem je protuklizna podloga za mobilne uređaje. Podlogu samo naljepite na armaturu u autu ili na bilo koju drugu površinu te tako spriječite klizanje vašeg mobilnog uređaja. Bočni utori vam omogućavaju i vodoravno postavljanje telefona.

Bavite se biciklizmom? Imamo rješenje i za vas! Univerzalni držač za bicikl „RM-OM„ omogućuje čvrsto držanje, jednostavan je za korištenje i prilagođavanje bilo kojeg kuta. Podloženi jastučići na stalku dodatno će smanjiti vibracije.

Autopunjači

Najčešće vas živcira kada vam se u automobilu na dužem putu isprazni baterija vašeg pametnog telefona. Ako u vašem automobilu nemate ugrađen USB priključak, možete (i morate) koristiti autopunjače.

Autokomplet Belkin je poznat po vrhunskoj kvaliteti, trajnosti i elegantnom dizajnu. Auto punjač ima sva USB ulaza i omogućuje punjenje dva uređaja istovremeno, a svijeleći okvir na punjaču signalizira uspješno punjenje. Komplet je na raspolaganju sa dva mikro USB kabela ili dva MFI lightning kabela.

Auto stalci s opcijom istovremenog punjenja

Sviđa vam praktičnost auto stalaka? Istina, ovi uređaji su vrlo korisni i mogu vam bitno olakšati vožnju i rukovanje telefonom. Ali što kada bi se vaš telefon u isto vrijeme dok je na stalku i punio?

Auto stalaka i auto punjač u jednom; „Socket Lock” je pravi prodajni hit. Inovativni stalak koji omogućuje punjenje čak dva mobilna uređaja istovremeno, a preko spojne cijevi možete i preklopiti uređaje.

Imate uređaj koji omogućuje bežično punjenje? Provjerite popularni iOttiejev “Easy One Touch” stalak. I on je poznat po izuzetno jakoj usisnoj podlozi za optimalnu stabilnost na bilo kojoj površini, a postolje možete bez problema okretati za 360 stupnjeva.

U našoj ponudi ćete pronaći i auto stalak Nillkin Car – svestrani dodatak za ventilacijski otvor koji će vaš telefon zadržati na jednom mjestu te omogućiti bezžično punjenje za sve QI podržane uređaje.

Dodaci za handsfree telefoniranje

Puno vremena provodite na telefonu? Onda je handsfree vaša obvezna oprema! Omogućuje vam da prilikom telefonskog razgovora u autu imate obje ruke slobodne što je vrlo bitno za sigurnu vožnju. Uz to, na ovaj način ne riskirate policijsku kaznu zbog zabrane korištenje telefona u automobilu tijekom vožnje.

Bluetooth handsfree komplet BT-500 omogućuje telefoniranje bez šumova i zvukova iz pozadine; a kada ga ne koristite za telefoniranje, možete ga koristiti za reprodukciju glazbe putem povezanog uređaja. Instalacija seta je jednostavna i omogućuje spajanje dva mobilna uređaja istovremeno.

Popularni dodatak je i Bluetooth slušalica Jabra BT2046. Poboljšan mikrofon omogućuje kvalitetniji prijenos zvuka, a udoban oblik nesmetano dugotrajno korištenje. Slušalicu možete spojiti na dva različita uređaja, a omogućuje vam čak 8 sati razgovora.

Dodaci za djecu

Istraživanja pokazuju kako djeca u automobilu mogu biti vrlo veliki ometač u sigurnoj vožnji. No, s nekoliko uređaja možemo vrlo lako preusmjeriti njihovu pozornost i duže ih zabaviti, što je posebno korisno na duljim putovanjima.

Višenamjenski auto stalak za tablete možemo, osim na vjetrobransko staklo, postaviti i na sjedalo automobila što je idealno za djecu na stražnjim sjedalima. Stalak omogućava postavljanje tableta s ekranima od 7 do 11 inča te je nezamjenjivo pomagalo za duga putovanja.

Djeca će oduševiti i univerzalnim gamepadom. Zgodan i praktičan stalak za telefone sa ugrađenom baterijom od 600 mAh omogućiri će vašim klincima zabavu u trajanju od nekoliko sati.

Glazbeni player

FM odašiljač nudi jednostavno i povoljno rješenje za reprodukciju glazbe u bilo kojem automobilu. Kkao biste počeli s korištenje, priključite odašiljač na otvor za cigaretu, izjednačite njegovu frekvenciju s frekvencijom autoradija i možete uživati u glazbi. Na odašiljač možete spojiti i USB ključ ili SD karticu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version