Home Android 5 Android telefona koji stižu u 2017. i vrijedni su čekanja

5 Android telefona koji stižu u 2017. i vrijedni su čekanja

Uskoro planirate zamijeniti vaš telefon? Ovo su Android telefoni koje će ugledati svjetlo dana u 2017. godini i svakako ih je vrijedno uključiti u odabir.

Samsung Galaxy S8

Nakon Note-a 7 Samsung će morati još više potruditi kako bi oduševio svoje kupce s novim Galaxyem koji bi trebao lansirati tijekom prvih mjeseci 2017. godine. Na našem blogu smo već pisali o detaljnim specifikacijama Samsung Galaxy-a S8, a sada spomenimo samo neke od bitnijih funkcija novog telefona.

Kako su se u prošlosti “Edge” verzije telefona puno bolje prodavale, glasine o tome da će Samsung u 2017. reći zbogom ravnim ekranima sve su glasnija –i manja i veća verzija telefona tako bi trebala imati zakrivljeni zaslon. Obzirom na Samsungov interes za virtualnu stvarnost vrlo je vjerojatno da će novi telefon imati rezoluciju zaslona 4K. Galaxy S8 će najvjerojatnije imati ugrađenu i novu generaciju Snapdragon čipova 835 te USB ulaz tipa C, a fanove će dodatno oduševiti i IRIS skener očne šarenice.

One Plus 4

Budući da je Google prekinuo seriju svog paradnog konja Nexusa to može značiti priliku za OnePlus 4, posebice s obzirom na uspjeh OnePlus 3 i 3T. Ukoliko će u Google ravnati prema lansiranjima proteklih godina OnePlus 4 možemo očekivati negdje početkom ljeta 2017. godine.
I OnePlus 4 će imati najnoviju verziju Qualcommovog Snapdragona (vjerojatno 835), 6-8 GB RAM-a (malo više od ostalih telefona u 2017. godini), te 64 do 128 GB unutranje memorije.

Nokia D1C

Tako je, Nokia se konačno vraća! Nakon što Microsoft u prošlosti nije uspio iskoristiti izgrađeno ime i prepoznavanje marke, Nokia se spojila s finskom tvrtkom HMD i najavila izradu Android pametnih telefona, a prvi se već može očekivati početkom ove godine.
Nadolazeći telefon bi se trebao zvati Nokia D1C, a očekuje se da će biti dostupan u dvije verzije: manjoj, s 5-inčnoj s 1080p ekranom, 2GB RAM-a i 13 megapikselnom kamerom te većim, 5,5-inčni model s 3 GB RAM-a, 16 MP kamerom i rezolucijom 1080p.

LG G6

Nakon neuspjeha LG-ov modela G5 razvoj nove potencijalne uspješnice će im u 2017. godini zasigurno biti prioritet. LG G6 bi trebao doživjeti veliku transformaciju, a neke specifikacije će biti jednake kao na nadolazećem Galaxy-u S8 (Snapdragon 853, 4 GB RAM-a). Nagađa se da će LG zadržati prijenosnu bateriju i širokokutnu kameru, a poboljšati bi trebao neke funkcije kao što su primjerice vodootpornost. LG G6 koji će biti predstavljen na kongresu mobilne telefonije ovog mjeseca a u trgovine bi trebao doći nekoliko tjedana kasnije.

HTC Ocean

HTC također za ovi novu godinu priprema novi telefon koji će kronološki biti 11. u nizu, ali još uvijek nije poznato da li će HTC zadržati ovakav slijed imena (trenutno se naziva HTC Ocean). O telefonu se zasada zna jako mal i ovo je jedna od posljednjih šansi kojom bi se HTC zadržao u igri s vodećim imenima pametnih telefona, stoga su naša očekivanja vrlo velika.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version