Home Mr. Gizzmo izvještava Vraća se neuništiva Nokia 3310!

Vraća se neuništiva Nokia 3310!

17 godina nakon prvog lansiranja Nokie 3310 finska tvrtka HMD Oy Global, koja ima ekskluzivno pravo za prodaju uređaja brenda Nokia, svijetu predstavlja novu verziju klasičnog telefona.

O legendarnom telefonu kruže mnogi vicevi: kad Nokia 3310 padne u WC školjku ode WC. Pa onaj da joj čak i Chuck Norris ne može ništa. Ili ako se ti desi nešto slično ovoj slici ispod …


Prodajni hit – po podacima Nokie prodanih je bilo čak 126 milijuna uređaja – bio je izuzetno izdržljiv i sa dugim vijekom trajanja baterije, što je oduševilo srca čitavog svijeta. Prva verzija uređaja “u mirovinu” otišla je 2005. Da li se još sječate tipične melodije i tonove? Provjerite posnetak ispod!

Novu verziju Nokie 3310 predstavljaju 26. veljače na kongresu mobilne telefonije (Mobile World Congress) u Barceloni. Prvo bi trebala biti dostupna samo za europsko i američko tržište, a cijena će biti samo oko 59 €.

Tačnih informacija o djetaljima telefona još nema, svi se nadamo da developeri uključe i legendardnu Zmiju.

Tri nova uređaja

HMD lansirati će tri nove uređaje: pored Nokie 6 (full HD, 5.5-inčni zaslon, Snapdragon 430, 4 GB RAM-a i 16 mio. kamera) koju su već predstavili za kinesko tržište, još Nokiu 3 i 5. S uređajima koji će imati operativni sustav Android Nougat 7.0 žele se usmjeriti samo na tržište jeftinijih smarfona.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version