Odjava

Email poruke

Od primanja email poruka možete se odjaviti klikom na gumb “Odjava” ili “ovdje” (nalaze se na dnu svakog emaila).

Nakon klika otvorit će se novi prozor, gdje ponovo kliknete gumb ODJAVA i uspješno se odjavite od primanja e-novosti.

SMS poruke

Od SMS poruka odjavite se klikom na link http://sinh.ro/wave/hr/, koji možete naći na kraju svakog SMS-a.

Nakon klika otvorit će se novi prozor, u kojeg upišete svoj broj telefona, ponovo kliknete gumb ODJAVA i uspješno se odjavite od primanja SMS poruka.

Poruke u Facebook Messengeru

Od primanja elektronskih poruka u Facebook Messengeru možete se odjaviti na tri načine:

  • S klikom na gumb “Odjava” u meniju “Što sve znam?
  • S klikom na gumb “Odjavi se” u glavnom meniju pod “Postavke obavještavanja
  • Uz riječ “ODJAVA”, koju napišemo u razgovoru Chatbotu

Chatbot ponudit će vam vrstu obavijesti, od kojih želite odjaviti. Nakon odabira tipa obavijesti potvrdite odjavu klikom na gumb “Da, odjavi me …” i uspješno se odjavite od primanja poruka.

Push obavijesti

Push obavijesti su poruke, koje se pojavljuju u donjem desnom kutu ekrana vašeg računala ili koje dobijete na vaš telefon.

Primanje push obavijesti na Android uređajima možete isključiti preko postavka u pregledniku Google Chrome. Kliknite na tri točkice u gornjem desnom kutu preglednika Chrome i nakon toga u meniju idite na “Settings/ Postavke” . Na kartici “Site settings/ postavke internetskih mjesta” odaberite opciju “Notifications/ Obavijesti” , i otvoriti će vam se lista svih web stranica, kojim ste dozvolili da vam šalju obavijesti na vaš telefonski uređaj. Odaberite htpps://gizzmo.hr i kliknite na gumb ” CLEAR & RESET” / “Blokiraj”. Nakon toga ćete biti odjavljeni od primanja push obavijesti.

Chrome pregledniki na iPhone i iPad uređajima ne primaju push obavijesti

Primanje push obavijesti na vašem računalu možete isto tako isključiti preko postavka preglednika Google Chrome. Kliknite na tri točkice u gornjem desnom kutu u pregledniku Chrome i nakon toga u meniju idite na “Settings/ Postavke” Na dnu stranice kliknite na “Advanced”/ “Dodatno”, da se vam pokažu još dodatne postavke. U kartici “Privacy & Security” / “Privatnost i sigurnost” “Privacy & Security” kliknite na “Content settings” / “Postavke sadržaja” i odaberite opciju “Notifications”/ Obavijesti“. Otvoriti će vam se lista svih web stranica, kojim ste dozvolili da vam šalju obavijesti na vaš uređaj. Pored stranice htpps://gizzmo.hr kliknite na tri točkice na desnoj strani i odaberite opciju “Remove”/ “Odstrani”. Nakon toga ćete biti odjavljeni od primanja push obavijesti na vašem računalu.

Primanje push obavijesti u pregledniku Firefox napravite tako, da idete na postavke preglednika – to napravite tako da kliknete na gumb i odaberete “Mogućnosti“. Odaberite karticu “Sadržaj” i ispod “Obavijesti” kliknite na gumb “Izaberi…”. Odaberite stranicu htpps://gizzmo.hr i kliknite na “Odstrani stranicu“.

Postupak za isključivanje obavijesti za sve Internet preglednike možete naći na slijedećim linkima: Google Chrome, Firefoxu, Safari, Internet Explorer.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version