Home Mr. Gizzmo izvještava Tvrtka Emie razbija najveći mit elektroničkih dodataka!

Tvrtka Emie razbija najveći mit elektroničkih dodataka!

U poplavi mnogih kineskih tvrtki, već se nekoliko godina pozitivno izdvaja Emie, relativno mlado poduzeće iz Shenzena odnosno kineske Silicijeve doline koja se od preostalih – nekih više, drugih manje uspješnih – poduzeća izdvaja prije svega po iznimnom osjećaju za dizajn i estetiku, a ruše i brojne predrasude i vječne mitove o jeftinim i neoriginalnim proizvodima iz Kine.

Njihova misija je ponuditi inovativne, estetsko dovršene, originalne i tehnološko napredne proizvode koji su prikladni za sve generacije i mogu se pohvaliti da su svoje postavljene ciljeve uspješno dosegnuli. Naime, uspjelo im je napraviti nekoliko natprosječno uspješnih i unikatnih dodataka koji oduševljavaju kupce diljem svijeta, a tu su i dvije Red Dot Design te čak četiri Golden Pin nagrade. Svaki proizvod je osmišljen tako da korisniku nudi osobno i jedinstveno iskustvo, a sa svojom širokom ponudom osvajaju mnoge kategorije među koje ubrajamo prijenosne baterije, retro zvučnici i pametni satovi.

Zanima vas o čemu govorimo?

Emie je impresionirao i Mr. Gizzma, zato je u svoju ponudu dodao ogromno artikala u koje ćeš se zaljubiti.
Želiš provjeriti ponudu?

Prijenosne baterije

Njihovi premium proizvodi su prije svega izvanredne prijenosne baterije među kojima se posebice izdvajaju jedinstvena prijenosna baterija Emie Devil Volt u obliku simpatičnog vraga koji će biti uvijek primijećen. Ponuda zabavnih i otkvačenih power bank baterija nudi široku paletu različitih boja i uzoraka stoga će svatko zasigurno pronaći “prijatelja iz pakla” koji će odgovarati vašem stilu i osobnosti. Za one koji pak ne vole zločeste likove, tu je power bank Samo, zgodan psić samojed ili Memo, ultra tanka prijenosna baterija sa šarenim uzorcima i geometrijskim likovima. Prava zvijer među prijenosnim baterijama je Emie Power Station koji će sa svojih nevjerojatnih 20 000 mAh pobrinuti kako vama i vašim uređajima nikada ne sfali energije.

Pametni satovi

Tko kaže da pametni satovi ne mogu biti elegantni? Premium pametni satovi Emie Nevo spajaju atraktivan dizajn i vrhunsku kvalitetu jer imaju švicarski kvarcni mehanizam, kućište od nehrđajućeg čelika i remen od prave kože. Analogni brojčanik pokazuje točno vrijeme, a sat se preko bluetootha jednostavno povezuje s mobilnim uređajem.

Bluetooth prijenosni zvučnici

Serija prijenosnih zvučnika nudi atraktivan i trendi retro dizajn i iznimno čist zvuk te više ne morate raditi kompromise između kvalitete zvuka i funkcionalnosti zvučnika. Iako su malenih dimenzija i kompaktni, proizvode zvuk odlične kvalitete što vam omogućuje vrhunsko korisničko iskustvo. Na raspolaganju su privlačni drveni zvučnici, manji Radio i nešto veći Solo One koji će se odlično uklopiti u svaki ambijent. Canvas je zvučnik umjetničkog dizajna nadahnut pariškim umjetničkim pokretom, a odlikuju ga jednostavni tonovi boja tkanine koja prekriva obje stranice zvučnika.

Sviđa li ti se Emie? Koji ti je omiljeni artikal?
Pogledaj si Emie gadgete!

Ukoliko se odlučite isprobati proizvode Emie, zsigurno nećete biti razočarani. Neće vas oduševiti samo originalnim i atraktivnim izgledom, nego će osvojiti i njihova nadstandardna kvaliteta i trajnost te ćete ubrzo postati oduševljeni fan ove tvrtke. Emie će vam konačno pokazati pravu funkciju pametnih satova i simpatičnih prijenosnih baterija. Nakon već i kraćeg korištenja, složiti ćete se kako su sve dobivene nagrade opravdane i zapitati se zašto ste imali predrasude da je ovo samo još jedan jeftini kineski proizvod.

Exit mobile version