17 godina nakon prvog lansiranja Nokie 3310 finska tvrtka HMD Oy Global, koja ima ekskluzivno pravo za prodaju uređaja brenda Nokia, svijetu predstavlja novu verziju klasičnog telefona.

O legendarnom telefonu kruže mnogi vicevi: kad Nokia 3310 padne u WC školjku ode WC. Pa onaj da joj čak i Chuck Norris ne može ništa. Ili ako se ti desi nešto slično ovoj slici ispod …

e84
Prodajni hit – po podacima Nokie prodanih je bilo čak 126 milijuna uređaja – bio je izuzetno izdržljiv i sa dugim vijekom trajanja baterije, što je oduševilo srca čitavog svijeta. Prva verzija uređaja “u mirovinu” otišla je 2005. Da li se još sječate tipične melodije i tonove? Provjerite posnetak ispod!

Novu verziju Nokie 3310 predstavljaju 26. veljače na kongresu mobilne telefonije (Mobile World Congress) u Barceloni. Prvo bi trebala biti dostupna samo za europsko i američko tržište, a cijena će biti samo oko 59 €.

Tačnih informacija o djetaljima telefona još nema, svi se nadamo da developeri uključe i legendardnu Zmiju.

Tri nova uređaja

HMD lansirati će tri nove uređaje: pored Nokie 6 (full HD, 5.5-inčni zaslon, Snapdragon 430, 4 GB RAM-a i 16 mio. kamera) koju su već predstavili za kinesko tržište, još Nokiu 3 i 5. S uređajima koji će imati operativni sustav Android Nougat 7.0 žele se usmjeriti samo na tržište jeftinijih smarfona.

nokia6-930x423

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here