Da li ste se ikada zapitali od čega sve štitite svoj mobilni uređaj? Ogrebotine, padovi, voda, prašina, masnoće, pritisak, vrućina i hlad su samo neki od umjetno izmišljenih razloga. U biti ga štitimo samo od sebe. Naša nespretnost nikada ne spava i mobiteli to jako dobro znaju. Zato našim prijenosnim prijateljima koji nas svojom snalažljivošću i sposobnošću spašavaju na svakom koraku, pokušajmo nešto pružiti zauzvrat. No, to je lakše reći nego učiniti. Stoga postoje tvrtke koje su toga vrlo dobro svjesne i našim ljubimcima pružaju više. Predstavljamo vam maske i zaštitu za mobilne uređaje Ringke koji svojom naprednom tehnologijom od svojih vlasnika spašavaju već više od 10 milijuna telefona.

Najveća razlika među njima i ostalim proizvođačima zaštite za telefone je to da poštuju uloženi trud, znanje, stručnost te investiciju proizvođača samih mobitela koji su bili potrebni za ostvarivanje tehnoloških, inženjerskih, dizajnerskih i estetskih dosega na našim malim spravicama. Zato je Ringkejevo poslanstvo da maska za telefon što manje poseže u sam izgled i dizajn mobitela, a istovremeno ga maksimalno štiti pred svim vanjskim utjecajima, padovima i naravno, ljudskom rukom.

1893568971_9PLK8Xci_keep-the-design_galaxy_S6_edge_slim_color_sub_1500px-e1438242583832.jpg

Sada smo Ringke maske i zaštitu dobili i na gizzmo.hr zato vam s ponosom javljamo koje će novosti i produkti biti najbolji za vaš mobitel. Sve kategorije zaštite su napravljene od izdržljivog polikarbonata ili TPU-a (termoplastični polikarbonat). Na raspolaganju su za sve najpopularnije modele telefona (Apple, Samsung, Sony, LG, HTC) u najrazličitijim bojama.

Glavna misao vodilja Ringke: Sačuvajmo dizajn telefona takav kakav je!

Ringke Slim

Kao što veći i sam engleski naziv govori, Slim je tanka maska za telefon s minimalnim opterećenjem i savršenim 360-stupanjskim prilagođavanjem duž cijelog uređaja. Zbog posebnog oblika čvrsto prianja na rubove te tako sprječava ogrebotine. Na kameri i uz rubove ima posebna izbočenja što omogućava bezbrižno odlaganje telefona na bilo koju površinu. Svi dijelovi s tipkama su lako dostupni i ugodni na dodir, a na raspolaganju je i mali sigurnosni pojas koja možemo pričvrstiti na posebno prilagođeni utor. Na raspolaganju u najrazličitijim bojama za modele Galaxy S6, iPhone 6, iPhone 6 Plus, Nexus 6, LG G3. Kao što smo već spomenuli, njegov tanki, kao pero lagani, a iznimno otporni polikarbonatni sloj nimalo ne utječe na sam izgled telefona čiji dizajn i dalje ostaje moderan i suvremen.

Ringke Slim Frost

Kako su i sami istaknuli Slim Frost su trenutno najtanje maske na tržištu. Zbog svoje elegancije su jedva primjetne na uređaju – ne opterećuju i ne mijenjaju osjećaj mobitela u ruci. Zbog tankoće su sve tipke za upravljanje lako dostupne, a karakteristično je i potpuno prilagođavanje uz cijeli telefon. Na raspolaganju su u polu-prozirnim bojama. Područje uz kameru i robovi su izbočeni tako da telefon možemo odložiti na bilo koju površinu. Frost odlično štiti uređaj od vrućine, mraza, vlage i težine. Na raspolaganju je za iPhone6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6.

Ringke Fusion

Liniju Fusion čine maske napravljene od kombinacije običnog polikarbonata i TPU-a koji apsorbira silu prilikom pada. Ovaj sastav osigurava najvišu moguću zaštitu od udaraca i iznimno malu dodatnu opterećenost telefona. Vaš je uređaj odlično zaštićen od mraza, vrućine, vlage i udaraca. Zbog prozirnosti maske, u Ringke-u su se pobrinuli i za poseban antistatični premaz koji sprječava nastajanje ogrebotina i nabiranje prašine i nečistoća. Osim funkcionalnosti, možete uživati i u punoj ljepoti svog ljubimca jer sam vizualni dio ostaje takav kakvog ste kupili. Veći otvori na uređaju imaju posebno oblikovan poklopac koji otvaramo kada želimo koristiti audioulaze ili napuniti uređaj. Svi dijelovi s tipkama su lako dostupni i ugodni na dodir, a raspolaganju je i mali sigurnosni pojas koja možemo pričvrstiti na posebno prilagođeni utor. Na raspolaganju je za Galaxy S6 ,Galaxy S6 Edge, iPhone6, iPhone6 Plus, LG G4, Xperia Z3+, Galaxy Note 4.

Ringke Flex

Ova tanka, ali istovremeno otporna TPU maska je napravljena s namjerom apsorbiranja sile prilikom pada i boljeg prianjanja koje je postignuto posebnim premazom. Sigurno ste se već našli u situaciji kada ste svojim prijateljima željeli pokazati YouTube video tako da ste zbog boljeg kuta gledanja, mobitel postavili vodoravno na stol, ali vam je zbog glatke površine skliznuo. No, s Flexom zbog njegovog posebnog sastava, vaš mobitel konačno ostaje u položaju u koji ga postavite. Spomenuta maske se u potpunosti prilagođava obliku telefona, a istovremeno se jednostavno i lagano može ukloniti. Iako po izgledu nećete ni moći opaziti da se nalazi na telefonu. Sve tipke su odlično dostupne i ugodne na dodir. Možete biti bez brige jer će se Flex pobrinuti za zaštitu od vlage, mraza, vrućine i padova. Na raspolaganju je za Galaxy S6 Edge, Galaxy S6,Galaxy Note Edge, Galaxy Note Edge Flex S.

Ringke Max

Predstavljamo vam najrobusniji tkz. Heavy Duty Drop Protection maske Ringke Max. Sirova snaga dvostrukog sloja maske pobrinuti će se da vaš mobitel postane otporan čak i na najteže padove, oštre ogrebotine i snažne udarce. Upravo zbog činjenice da su suvremeni telefoni iznimno snažni, može doći do brzog pregrijavanja, a posljedično i slabijeg rada. Posebna kombinacija polikarbonata, TPU-a i geometrijskog uzorka zračnih kanala otisnutih na unutrašnju stranu je inovativno rješenje za sprječavanje pregrijavanja uređaja. Uzorak je oblikovan tako da se toplina koja nastaje radom telefona, raspoređuje po cijeloj površini te tako onemogućava da se akumulira na samo jednoj točki. To je posebice korisno u vrućim ljetnim danima kada se mobitel već sam po sebi zagrijavanja. Na raspolaganju je za Galaxy S6, iPhone6, iPhone6 Plus, Nexus 6 in LG G3.

Ringke Noble

Da ne zaboravimo na eleganciju, Ringke je u svojoj kolekciji Noble predstavio prestižan i iznimno elegantan produkt koji će se odlično uklopiti uz večernju toaletu. Otporna TPU i polikarbonatniamaska na zadnjoj je strani ukrašena kristalima raspoređenim u različite oblike (ogrlica, zvijezde, krug…). Mobitel već odavno nije samo uređaj za komunikaciju nego i modni dodatak. S linijom Noble vaš će mobitel biti uvijek primijećen i postati pravo malo modno remek djelo. Možete birati prozirnu ili varijantu u boji (zlatni, crni). Na raspolaganju za iPhone 6 in 6 Plus.

Ringke zasigurno nije samo prolazna modna mušica što dokazuje više do 10 milijuna korisnika njihovih produkata. Inovativnost, ideje i hrabrost su ključ uspjeha ovih naizgled u potpunosti jednostavnih maskica, a predstavljaju trenutno najbolje i najkvalitetnije dodatke za mobitele na tržištu. Ne moramo posebice naglašavati da smo ponosni što vam ih možemo predstaviti i na gizzmo.hr.

Nije važno da li ste avanturist, sportaš, poduzetnik ili modna blogerica, nespretnost nas sve voli pratiti na svakom koraku. Zato učinite nešto korisno za svog pomagača i zaštite ga kvalitetnim proizvodom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here