Email poruke

Od primanja email poruka možete se odjaviti klikom na gumb “Odjava” ili “ovdje” (nalaze se na dnu svakog emaila).

1

Nakon klika otvorit će se novi prozor, gdje ponovo kliknete gumb ODJAVA i uspješno se odjavite od primanja e-novosti.

2

SMS poruke

Od SMS poruka odjavite se klikom na link http://sinh.ro/wave/hr/, koji možete naći na kraju svakog SMS-a.

4

Nakon klika otvorit će se novi prozor, u kojeg upišete svoj broj telefona, ponovo kliknete gumb ODJAVA i uspješno se odjavite od primanja SMS poruka.

3

Poruke u Facebook Messengeru

Od primanja elektronskih poruka u Facebook Messengeru možete se odjaviti na tri načine:

  • S klikom na gumb “Odjava” u meniju “Što sve znam?
  • S klikom na gumb “Odjavi se” u glavnom meniju pod “Postavke obavještavanja
  • Uz riječ “ODJAVA”, koju napišemo u razgovoru Chatbotu

5

Chatbot ponudit će vam vrstu obavijesti, od kojih želite odjaviti. Nakon odabira tipa obavijesti potvrdite odjavu klikom na gumb “Da, odjavi me …” i uspješno se odjavite od primanja poruka.

6

Push obavijesti

Push obavijesti su poruke, koje se pojavljuju u donjem desnom kutu ekrana vašeg računala ili koje dobijete na vaš telefon.

7

Primanje push obavijesti na Android uređajima možete isključiti preko postavka u pregledniku Google Chrome. Kliknite na tri točkice u gornjem desnom kutu preglednika Chrome i nakon toga u meniju idite na “Settings/ Postavke” . Na kartici “Site settings/ postavke internetskih mjesta” odaberite opciju “Notifications/ Obavijesti” , i otvoriti će vam se lista svih web stranica, kojim ste dozvolili da vam šalju obavijesti na vaš telefonski uređaj. Odaberite htpps://gizzmo.hr i kliknite na gumb ” CLEAR & RESET” / “Blokiraj”. Nakon toga ćete biti odjavljeni od primanja push obavijesti.

Chrome pregledniki na iPhone i iPad uređajima ne primaju push obavijesti

8

Primanje push obavijesti na vašem računalu možete isto tako isključiti preko postavka preglednika Google Chrome. Kliknite na tri točkice u gornjem desnom kutu u pregledniku Chrome i nakon toga u meniju idite na “Settings/ Postavke” Na dnu stranice kliknite na “Advanced”/ “Dodatno”, da se vam pokažu još dodatne postavke. U kartici “Privacy & Security” / “Privatnost i sigurnost” “Privacy & Security” kliknite na “Content settings” / “Postavke sadržaja” i odaberite opciju “Notifications”/ Obavijesti“. Otvoriti će vam se lista svih web stranica, kojim ste dozvolili da vam šalju obavijesti na vaš uređaj. Pored stranice htpps://gizzmo.hr kliknite na tri točkice na desnoj strani i odaberite opciju “Remove”/ “Odstrani”. Nakon toga ćete biti odjavljeni od primanja push obavijesti na vašem računalu.

9

Primanje push obavijesti u pregledniku Firefox napravite tako, da idete na postavke preglednika – to napravite tako da kliknete na gumb i odaberete “Mogućnosti“. Odaberite karticu “Sadržaj” i ispod “Obavijesti” kliknite na gumb “Izaberi…”. Odaberite stranicu htpps://gizzmo.hr i kliknite na “Odstrani stranicu“.

Postupak za isključivanje obavijesti za sve Internet preglednike možete naći na slijedećim linkima: Google Chrome, Firefoxu, Safari, Internet Explorer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here