Da li vam se ikada dogodilo da ste zapeli usred ničega s probušenom gumom na automobilu i praznom baterijom na telefonu? Takve situacije nisu samo neugodne, nego mogu biti i vrlo opasne. Različiti dodaci za automobil mogu vas poštedjeti brojnih neugodnih situacija i stresnih trenutaka – na sreću danas na tržištu postoji čitav niz praktičnih i pristupačnih uređaja za automobil koje je svakako dobro imati pri ruci.

Držači za mobilni telefon

Držači i stalci za mobilni telefon mogu značajno olakšati navigaciju. Umjesto stalnog pogledavanja prema dolje u telefona za daljnje upute, možete koristiti stalak za telefon koji ćete telefon s otvorenom navigacijskom aplikacijom cijelo vrijeme imati u razini očiju.

Klasični izbor je Premium auto stalak iOttie „Flex 3” za mobilne uređaje. Stalak sa jakom usisnom podlogom možete čvrsto namjestiti na vjetrobransko staklo ili na kontrolnu ploču u automobilu. Samo još prilagodite željeni kut i započnite s jednostavim korištenjem telefona.

Ljubitelji minimalističkog dizajn će biti oduševljeni auto stalkom Belkin. Možete ga staviti na bilo koji otvor za ventilaciju, a i ovaj stalak vam omogućuje rotaciju za 360 ​​stupnjeva.

Naš najprodavaniji automobilski magnetski držač je iOttie „iTap” za ventilacijski otvor. Izuzetno je jednostavan za korištenje: telefon s jednom rukom samo odložite na površinu i snažan magnet će se pobrinuti da telefon ostane na svom mjestu čak i prilikom žustrije vožnje.

Praktični dodatak koji rješava isti problem je protuklizna podloga za mobilne uređaje. Podlogu samo naljepite na armaturu u autu ili na bilo koju drugu površinu te tako spriječite klizanje vašeg mobilnog uređaja. Bočni utori vam omogućavaju i vodoravno postavljanje telefona.

Bavite se biciklizmom? Imamo rješenje i za vas! Univerzalni držač za bicikl „RM-OM„ omogućuje čvrsto držanje, jednostavan je za korištenje i prilagođavanje bilo kojeg kuta. Podloženi jastučići na stalku dodatno će smanjiti vibracije.

Autopunjači

Najčešće vas živcira kada vam se u automobilu na dužem putu isprazni baterija vašeg pametnog telefona. Ako u vašem automobilu nemate ugrađen USB priključak, možete (i morate) koristiti autopunjače.

Autokomplet Belkin je poznat po vrhunskoj kvaliteti, trajnosti i elegantnom dizajnu. Auto punjač ima sva USB ulaza i omogućuje punjenje dva uređaja istovremeno, a svijeleći okvir na punjaču signalizira uspješno punjenje. Komplet je na raspolaganju sa dva mikro USB kabela ili dva MFI lightning kabela.

avto-komplet-belkin-2-x-21a-z-mikro-usb-kablom-src-uncropped

Auto stalci s opcijom istovremenog punjenja

Sviđa vam praktičnost auto stalaka? Istina, ovi uređaji su vrlo korisni i mogu vam bitno olakšati vožnju i rukovanje telefonom. Ali što kada bi se vaš telefon u isto vrijeme dok je na stalku i punio?

Auto stalaka i auto punjač u jednom; „Socket Lock” je pravi prodajni hit. Inovativni stalak koji omogućuje punjenje čak dva mobilna uređaja istovremeno, a preko spojne cijevi možete i preklopiti uređaje.

Imate uređaj koji omogućuje bežično punjenje? Provjerite popularni iOttiejev “Easy One Touch” stalak. I on je poznat po izuzetno jakoj usisnoj podlozi za optimalnu stabilnost na bilo kojoj površini, a postolje možete bez problema okretati za 360 stupnjeva.

U našoj ponudi ćete pronaći i auto stalak Nillkin Car – svestrani dodatak za ventilacijski otvor koji će vaš telefon zadržati na jednom mjestu te omogućiti bezžično punjenje za sve QI podržane uređaje.

avtomobilsko-drzalo-za-ventilacijsko-rezo-nillkin-car-za-mobilnike-src-10

Dodaci za handsfree telefoniranje

Puno vremena provodite na telefonu? Onda je handsfree vaša obvezna oprema! Omogućuje vam da prilikom telefonskog razgovora u autu imate obje ruke slobodne što je vrlo bitno za sigurnu vožnju. Uz to, na ovaj način ne riskirate policijsku kaznu zbog zabrane korištenje telefona u automobilu tijekom vožnje.

Bluetooth handsfree komplet BT-500 omogućuje telefoniranje bez šumova i zvukova iz pozadine; a kada ga ne koristite za telefoniranje, možete ga koristiti za reprodukciju glazbe putem povezanog uređaja. Instalacija seta je jednostavna i omogućuje spajanje dva mobilna uređaja istovremeno.

Popularni dodatak je i Bluetooth slušalica Jabra BT2046. Poboljšan mikrofon omogućuje kvalitetniji prijenos zvuka, a udoban oblik nesmetano dugotrajno korištenje. Slušalicu možete spojiti na dva različita uređaja, a omogućuje vam čak 8 sati razgovora.

bluetooth-usesna-slusalka-jabra-bt2046-src-1

Dodaci za djecu

Istraživanja pokazuju kako djeca u automobilu mogu biti vrlo veliki ometač u sigurnoj vožnji. No, s nekoliko uređaja možemo vrlo lako preusmjeriti njihovu pozornost i duže ih zabaviti, što je posebno korisno na duljim putovanjima.

Višenamjenski auto stalak za tablete možemo, osim na vjetrobransko staklo, postaviti i na sjedalo automobila što je idealno za djecu na stražnjim sjedalima. Stalak omogućava postavljanje tableta s ekranima od 7 do 11 inča te je nezamjenjivo pomagalo za duga putovanja.

Djeca će oduševiti i univerzalnim gamepadom. Zgodan i praktičan stalak za telefone sa ugrađenom baterijom od 600 mAh omogućiri će vašim klincima zabavu u trajanju od nekoliko sati.

univerzalni-bluetooth-gamepad-gp-100-src-3

Glazbeni player

FM odašiljač nudi jednostavno i povoljno rješenje za reprodukciju glazbe u bilo kojem automobilu. Kkao biste počeli s korištenje, priključite odašiljač na otvor za cigaretu, izjednačite njegovu frekvenciju s frekvencijom autoradija i možete uživati u glazbi. Na odašiljač možete spojiti i USB ključ ili SD karticu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here