Tata muku muči s uspostavljanjem videpoziva preko Skypa, mama još uvijek koristi Internet Explorer, a vas čeka cijla lavina pitanja i molbi sbaš svaki put kada se nešto od moderne tehnike pokvari ili ne radi kako treba? Ovaj scenarij vam je već predobro poznat?

Iako su naši roditelji puni životne mudorsti i u većini slučajeva uvijek imaju dobar savjet i rješenje za problem, no kada se radi o kompjuterima, mobitelima te ostalim “modernim čudima” u biti su potpuno izgubljeni i prestrašeni. Ove ih godine konačno uvedite u 21. stoljeće s tehnološkim igračkama, koje će ih osvojiti i oduševiti.

Još više ideja možete pronaći na našem blogu TOP 11 prijedloga poklona za sve generacije!

Luc

Konačno zaključite s večernjim prepirkama vaših roditelja tko će se ustati iz udobne fotelje ili kauča kako bi ugasio svjetlo. Luc je pametna žarulja 21. stoljeća koja će vam osvijetliti (i olakšati) život, a vaš stan pretvoriti u dom iz budućnosti. Njenim funkcijama možete upravljati putem svog mobitela – paliti je i gastiti na daljinu, prilagođavati različite jačine svjetlosti, postaviti jutarnju budilicu ili jednostavni uživati i igrati se duginim bojama, bez ustajanja iz udobnog naslonjača. Instalacija je vrlo jednostavna, a upravljanje preko aplikacije na telefonu ili tablici gotovo dječja igra, stoga je i više nego prikladna za i za totalne laike za tehniku, kao što su vaši roditelji.

Touchscreen rukavice

Temperature brzo padaju, a sms poruke vaših roditelja postaju sve nerazumljivija, čak i više nego inače – naime, bore se tipkanjem po touchscreen mobitelu s nezgrapnim običnim rukavicama. Odriješite ih muka i ponudite im tako jednostavno rješenje koje će imati dvostruku funkciju – štiti će ih od hladnoće, a vi ćete konačno moći dešifrirati poruke bez (pre)velikog živciranja. S obiteljskim poklon pakiranjem touchscreen rukavica ove godine ne možete pogriješiti.

Yi Cam

Ogromnim, glomaznim i nespretnim fotoaparatima je već odavno odzvonilo. Ako vaši roditelji na putovanja i izlete još uvijek tegle kameru i fotoaparat u veličine nogometne lopte, sada je idealan trenutak da se prebace u sadašnjost s kamerom Xiaomi Yi Cam. Najjednostavnija kamera za korištenje je sa svoja dva gumba idealna za sve koji se pribojavaju kompliciranih funkcija na modernim aparatima. Jednostavno je i upravljanje pomoću pripadajuće aplikacije s pametnog telefona..

Auto stalak iOttie

Radi se o inovativnom dodatku za mobilne uređaje s posve drugačijim pristupom nego obični držači s ručkama. Držač iOttie iTap koristi magnet za pričvršćivanje telefona koji tako nudi 360° okretljivost i u potpunosti je sigurno za handsfree telefoniranje ili za korištenje navigacije. Pretpotone papirnate karte su već odavno stvar prošlosti.

Pametni sat

Ručni sat već dugo više nije samo alat za mjerenje vremena, ali roditelji vjerojatno to još uvijek ne znaju. Ne postoji bolji način nego da modernizirate od pametnog sata kojim mogu telefonirati, čitati SMS poruke, slušati glazbu i pratiti svoju rekreaciju koja uključuje brojanje koraka ili upozoravanje na predugo sjedenje, kao i mnoge druge funkcije. Pametni sat je ovogodišnji hit za mlađe i sve one koji su mladi u srcu.

A ako vam ni gornji prijedlozi nisu dovoljni, možete provjeriti još i vodič poklona za 2016. godinu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here