Bliži se najljepši mjesec u godini – prosinac, a s njim i praznici. Većina se veseli i jedva čeka praznično ozračje i ukrašavanje svojeg doma, no odabir ravog poklona za obitelj i prijatelje mnogima predstavlja veliki stres. Svake se godine iznova ponovno nađemo u začaranom krugu traženje dobre ideje, a zatim i bezglavog traženja nečeg koliko toliko primjerenog poklona za najdraže po već opustošenim i praznim trgovinama. Ove vam godine želimo pomoći, stoga smo pripremili opširnu listu sa idejama za vrijedan i praktičan poklon za svakoga od vaših najmilijih. Poklone možete naručiti iz udobnosti vašeg naslonjača, u miru promisliti te u nekoliko klikova i bez stresa i gužve na vrjeme odabrati najbolje poklone. Paket će već kroz dan ili dva stići na vaša vrata, a možete se odlučiti i za poklon ambalažu te se tako čak riješiti i muka sa zamatanjem i ljepljenjem papira.

Predstavljamo vam ljestvicu TOP 11 proizvoda za sve generacije.

Zanima vas popis najboljih božićnih poklona po preporuci Mr. Gizzma?
Provjerite, što preporučuje!

11. Rukavice

Neizostavan modni dodatak za hladne zimske dane, a potreban je svakome. Touchscreen rukavice Caneo omogućavaju nesmetano korištenje mobilnih telefona i tableta, a istovremeno su neupadljive, mekane, tople i ugodne na dodir – baš kao što zimske rukavice i trebaju biti. Zbog svoje klasične crne boje savršeni su dar i za muškarce i za žene, a nudimo i posebne obiteljske pakete koji će ugrijati sve vaše najmilije.

10. Foto oprema

Bez obzira da li se radi o amaterskom fotografiranju ili samo slikanju zabavnih selfija, uz odgovarajuću opremu, možete obožavateljima fotografiranja učiniti život lakšim i omogućiti im da ne propuste niti jedan važan trenutak. Selfie štap je trenutno jedan od najpoželjnijih gadgeta među mladima kojima se stalno nešto događa i žele ovjekovječiti sve zajedničke avanture sa svojim prijateljima, a savršeno svjetlo može im omogućiti selfie svjetilka.

9. Igračke za Geekove

Kupovina darova za naše štrebere zna biti poseban izazov, no mi vam nudimo tehnološke “slatkiše” koji će očarati i najzahtjevnijeg korisnika. Ne postoji ljubitelj Ratova zvijezda koji se neće osuševiti božićnim poklonom u obliku savršenog malog robota Sphero BB-8. S njim baš svatko može ponovno probuditi dijete u sebi i krenuti na put otkrivanja novih galaksija. Geekov najbolji prijatelj može postati robotski pratitelj Orbotix Ollie koji će svom novom frendu otvoriti cijeli novi svijet doživljaja igara.

8. Sportski dodaci

Kako su se nekada ljudi bavili sportom bez ikakvih modernih tehnoloških uređaja? Istinskog sportaša možete uvijek usrećiti sportskim dodacima koji će njegov trening učiniti učinkovitijim i zabavanijim, a istodobno skratiti vrijeme tijekom treninga. Jedan od najtraženijih i najkorisnijh sportskih dodataka u posljednje vrijeme je senzor aktivnosti Mi Band koji putem besplatne mobilne aplikacije Mi Fit bilježi i grafički prikazuje fizičku aktivnost, a istovremeno mjeri dužinu i kvalitetu sna koja je od ključne važnosti za regeneraciju. Temelj za sve sportaše i rekreativce su kvalitetne sportske slušalice koje nude dobro prianjanje i neće ispadati iz uha te na taj način ometati aktivnosti.

7. Slušalice

Kada već govorimo o glazbi … Poznajete li ikoga tko ne uživa u njoj? Niti mi. Dakle, dobre slušalice su uvijek pun pogodak za univerzalan poklon, bilo da ste više ili manji bliski s osobom kojoj poklanjate kojoj ćete omogućiti kvalitetno slušanje omiljenih (Božićnih) melodija. Kvalitetne Bluetooth slušalice Marshall Major II Bluetooth pružaju izvrsno korisničko iskustvo jer prenose izuzetno bogat zvuk bez vanjskih utjecaja, a svakom ljubitelje glazbe to je od iznimne važnosti.

6. Pametni dodaci Xiaomi

Xiaomi je u samo pet godina dospio na treće mjesto među proizvođačima pametnih telefona, a u posljednje vrijeme sve su više orijentirani na pametne dodatke i opremu za pametne telefone koji su zbog vrhunske kvalitete, lijepog dizajna, pouzdanosti u uporabi i iznimnim odnosom cijene i kvalitete sve popularniji diljem svijeta

5. Pametni dodaci Emie

U poplavi kineskih poduzeća, već nekoliko godina vrlo pozitivno iskače Emie koje se od ostalih tvrtki razlikuje prije svega iznimnim smislom za dizajn i estetiku. Njihova misija je ponuditi inovativne, estetsko dovrešene, kreativne i tehnološki napredne proizvode koji su pogodni za sve generacije. Svaki proizvod je dizajniran tako da korisniku osigurava osobno i jedinstveno korisničko iskustvo, a sa svojim širokim repertoarom vlada u mnogim kategorijama, među kojima su simpatične prijenosne baterije, retro zvučnici i elegantni pametni satovi.

4. Zvučnici

Prijenosni zvučnici postaju gotovo neophodna oprema baš kao i slušalice, jer ugrađeni zvučnici mobitela uglavnom ne nude dobru kvalitetu zvuka i ne daju dovoljno visoku razinu glasnoće. Za razliku od slušalica koje su nam prijeko potrebne kada se želimo isključiti od svijeta i uživati u privatnosti, prijenosni zvučnik je idealan za sve koji glazbu sa svojih pametnih telefona žele podijeliti sa svojim prijateljima. Jedan od najpopularnijih je prijenosni zvučnik SoundPal – lagan, mali i zgodan gadget koji se spaja na mobilni telefon ili MP3 player te omogućuje uživanje u obiteljskom slušanju božićnih pjesama – bilo kada i bilo gdje.

3. Power bank

Živimo u vrijeme kada smo uvijek na putu u autu ili u pogonu, a naši pametni telefoni su, naravno, uvijek s nama tako da energiju za njihov rad trebamo na svakom koraku. Upravo zato je jedan od najkorisnijih poklona premium prijenosna baterija koja će napuniti mobilni uređaj preko kabela za punjenje bilo kada i bilo gdje. Powerbank Xiaomi Mi 16000 mAh omogućuje višekratno punjenje pametnih telefona te je tako idealan za zimske avanture na snijegu, kada je pristup do električne energije za neko vrijeme onemogućen.

2. Pametni satovi

Satovi već dugo više nisu samo alat za mjerenje vremena. Naim, postaju svestrani dodatak pametnim telefonima, a u nekim slučajevima ih već i zamjenjuju. Pametni sat ‘U-Tech “ zahtjevnijim korisnicima omogućiti će hands-free telefoniranje prijateljima, čitanje tekstualnih poruka, slušanje glazbe i praćenje sportskog napretka koji pokriva brojanje koraka, upozoravanje zbog pretjeranog sjedenja, prikaz potrošnje kalorija i masnoća te mnoge druge funkcije. Najelegantniji izbor je pametni sat Emie Nevo koji će uvjeriti čak i one koji vjeruju da pametni satovi ne mogu biti sofisticirani.

1. Pažljivo odabrani paketi

Ako je izbor prevelik i ne možete se odlučiti između široke i odlične ponude, Mr. Gizzmo je pripremio posebne pakete za nju i njega koji će vam dodatno uštedjeti vrijeme – pažljivo odabrani proizvodi koji zajedno čine usklađenu cjelinu pozornih i korisnih darova za svakoga. Pretražite po kategorijama i pronaći ćete upravo ono što će savršeno koristiti vašim najdražima.

Mr. Gizzmo vam želi ugodne praznike i nada se da vam je s ovim popisom barem malo olakšao odabir!
Provjerite ponudu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here