Gizzmo ide dalje >> Tvoj EURO kupon za 24 % popusta te ćeka

Aktiviraj kupon!

Kupon EURO24 je aktiviran!

Besplatna podrška korisnicima (8.00 - 12.00): 01 7757 019

Jamstvo zadovoljstva tvrtke Gizzmo®

Na gizzmo.hr zadovoljstvo kupaca uvijek je na prvom mjestu. U roku od 28 dana nakon kupnje možete zatražiti puni povrat ili zamjenu proizvoda bez navođenja razloga.

Zatražite puni povrat novca u roku
od 28 dana nakon kupnje

Ako niste potpuno zadovoljni s proizvodom koji ste kupili, imate nevjerojatnih 28 dana da nas obavijestite o tome na [email protected] i uživate u vrhunskim pogodnostima našeg jamstva zadovoljstva.

Povrat bez dodatnih pitanja

Proizvod kojim niste 100% zadovoljni možete vratiti u roku od prvih 28 dana od kupnje, bez pitanja. Ako niste zadovoljni, naša je jedina misija ispuniti svoje standarde i to ispraviti.

Greška kod dostave? Nije vaša krivnja – budite bez brige

Naš tim radi 24 sata na dan kako bi ispravno poslali narudžbe svojim zakonitim vlasnicima. Međutim, događaju se nezgode. Ako dobijete pogrešan proizvod, najprije se ispričavamo, a zatim obavještavamo kurira i šaljemo ga na vaša vrata kako bismo besplatno razmijenili proizvod koji ste dobili potpuno novim!

Naručeni proizvod oštećen je prilikom transporta? Jednostavno nam pošaljite fotografiju

Unatoč pažljivom osiguravanju proizvoda u vašoj narudžbi, štete u transportu i dalje se događaju. Jednostavno fotografirajte oštećeni proizvod, pošaljite ga na [email protected] i uživajte u besplatnoj zamjeni ili punom povratu novca bez ikakve brige!

Besplatno otkazivanje narudžbe

Pogriješili ste prilikom naručivanja? Nema problema. Otkazivanje istog dana uvijek je besplatno. Samo nam pošaljite e-poruku ili nas nazovite telefonom i otkažite narudžbu.

Povrat novca uroku od 3 dana – uključujući cijenu dostave!

Ako se iz bilo kojeg razloga odlučite za puni povrat novca, možete ga očekivati u roku od samo 3 dana nakon što primimo vraćeni proizvod od vas. Čak ćemo vratiti i iznos dostave koji ste platili prilikom naručivanja proizvoda.

Prazna
košarica?

Kupcima često nudimo posebne akcije. S praznom košaricom ih nažalost ne možeš iskoristiti.

Napuni ju s klikom na gumb "U KOŠARICU" kod pojedinačnog artikla.

Košarica

Poklon možeš odabrati na blagajni!

28-dnevno jamstvo zadovoljstva

Notice