Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

FM transmiter

Bežični odašiljač priključuje se u upaljač u automobilu i emitira zvuk s tvojeg telefona, tableta ili prijenosnog računala na stereo uređaj u tvojem automobilu. Oni su sjajan način da se riješiš zvuka koji izlazi iz tvojeg telefona i da ti daju bogatiji, snažniji zvuk. Odašiljač ima domet od 10 metara, ali to može varirati ovisno o jačini signala i drugim faktorima.

FM transmiter s zaslonom za prikaz omogućit će ti da vidiš na kojoj postaji emitira i namjestiš glasnoću bez spuštanja pogleda na zaslon telefona. Ova je značajka osobito korisna kada želiš promijeniti postaju tijekom vožnje, ali ne želiš odvojiti pogled s ceste, ili ako slušaš glazbu u bučnom okruženju gdje pozadinska buka otežava čuti koja stanica svira.

Neki odašiljači imaju USB priključke koji ti omogućuju punjenje telefona dok slušaš glazbu. Na taj način ne moraš brinuti da će ti se isprazniti baterija dok slušaš glazbu u automobilu. Neki također imaju USB priključke koji ti omogućuju priključivanje drugih uređaja i utora za mikro SD, tako da možeš slušati glazbu pohranjenu na njima u stereo sustavu automobila. To može biti korisno želiš li više prostora za pohranu glazbe od onog što je dostupno na tvojem telefonu.

Kvaliteta zvuka ovisi o kvaliteti prijemnika. Ako je prijemnik visoke kvalitete, zvuk će također biti kvalitetan. Međutim, ako je prijemnik niske kvalitete, zvuk će također biti nekvalitetan.

VIŠE
Kupcima često nudimo posebne akcije. S praznom košaricom ih nažalost ne možeš iskoristiti.

Napuni ju s klikom na gumb "U KOŠARICU" kod pojedinačnog artikla.

Besplatna dostava

Na blagajnu
Isprazni košaricu