Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Uređaji za praćenje

Bluetooth uređaji za praćenje novi su i inovativni način praćenja tvojih stvari. Mali su, lagani i laki za upotrebu. Mogu se pričvrstiti na sve što želiš pratiti, poput ključeva, novčanika ili torbice. Uređaj se aktivira pritiskom na gumb na vrhu uređaja. Kada se aktivira, poslat će signal koji može pratiti bilo koji uređaj s omogućenim Bluetoothom u dometu.

Uređaj za GPS praćenje veći je od Bluetooth trackera i može se pričvrstiti na objekt poput automobila, bicikla ili kovčega. Tracker šalje signal koji može primiti bilo koji drugi GPS prijemnik unutar dometa. To omogućuje korisniku da pronađe izgubljenu stvar prateći signal na svom telefonu.

Domet varira ovisno o vrsti uređaja. Domet Bluetooth uređaja obično je ograničen na oko 30 m, dok GPS uređaji imaju domet do 10 kilometara.

Ovi uređaji imaju mnoge prednosti. Pomoću njih možeš pronaći izgubljeni automobil ili kamion. Nadalje, mogu se koristiti za pronalaženje izgubljenog djeteta ili starije osobe s demencijom. Uređaji su mali i lagani pa se mogu nositi u džepu ili torbici bez da ih primijetiš.

VIŠE
Kupcima često nudimo posebne akcije. S praznom košaricom ih nažalost ne možeš iskoristiti.

Napuni ju s klikom na gumb "U KOŠARICU" kod pojedinačnog artikla.