Što si po horoskopu? Pogledaj što to znači! >>

Pogledaj

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Punjači za pametne satove

Punjači za pametne satove su mali, lagani uređaji koji se mogu uključiti u zidnu utičnicu ili USB priključak za punjenje pametnog sata. Dizajnirani su da budu prijenosni i prikladni za ljude u pokretu. Prvi punjač pametnih satova objavio je Sony 2011. godine.

Dizajniran je za punjenje sata Sony LiveView, koji je bio rani konkurent Apple Watchu. Danas je na tržištu mnogo različitih vrsta punjača za pametne satove. Neki od njih koriste tehnologiju bežičnog punjenja, dok drugi zahtijevaju da ih se kabelom priključi u izvor napajanja. Postoje i oni koji dolaze s baterijom pa istovremeno možete puniti i sat i telefon.

Bežični punjači obično su jeftiniji od žičnih punjača, ali za punjenje zahtijevaju da se sat postavi na njih. Žični punjači imaju veći domet i mogu se priključiti na bilo koji izvor napajanja, ali zahtijevaju da skinete remen sata i priključite ga prije nego što se počne puniti. Najčešći tip punjača pametnih satova je onaj koji se uključi u zidnu utičnicu ili USB priključak za napajanje.

VIŠE

Pobrini se za sigurnost