[-30 %] Aktiviraj svoj Black Friday kupon i izaberi DVA poklona >>

Aktiviraj

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Stalci

Stalak za telefon je dodatak koji se može koristiti za držanje mobilnog telefona ili drugog elektroničkog uređaja na mjestu. Često se koriste za držanje uređaja u razini očiju za pregled, olakšavanje uporabe ili sprječavanje ispuštanja. Postoji mnogo različitih vrsta stalaka za telefone, uključujući stolne, koji se mogu postaviti na stol i držati uređaj uspravno. Neki stalci za stolna računala imaju ugrađene i priključke za punjenje uređaja koji se moraju puniti dok se koriste. Tu su i prijenosni stalak za telefon koji možete ponijeti sa sobom u pokretu i koristiti po potrebi. Oni često dolaze s remenom pa se mogu pričvrstiti na omču remena za lakše nošenje. Različiti rukohvati uključuju usisne čašice, koje se pričvršćuju na stražnju stranu uređaja, a zatim se lijepe na bilo koju glatku površinu poput stakla ili metala; ljepljivi jastučići koji se lijepe izravno na stražnju stranu uređaja; i stezaljke, koje se omotaju oko stražnje strane uređaja, a zatim se stežu na bilo koju površinu.

Često postavljana pitanja

Kako radi stalak za telefon?

Stalak za telefon uspravlja vaš telefon. Može biti izrađen od različitih materijala i imat će utor kroz koji punjač može proći tako da ne morate skidati kućište. Postoje i stalci koji se mogu koristiti na stolovima ili pultovima.

Koji je materijal najbolji za stalak za telefon?

Ovisi o tome što želite. Ako želite nešto lagano i jednostavno za nošenje, onda bi bila dobra plastika, ali ako želite nešto izdržljivije, onda bi metal bio bolji. Vrsta materijala ovisit će i o tome koliko se koristi, ako će se bacati, metal možda neće izdržati onoliko koliko bi trajala plastika. Plastika ima još jednu prednost u tome što ne provodi električnu energiju pa ako se u blizini nalaze neki uređaji poput zvučnika ili punjača, neće prestati raditi zbog statičkog elektriciteta iz samog držača, što bi se moglo dogoditi s metalnim stalcima. Metal je ipak teži, pa provjerite je li vam u redu prije nego što ga kupite!

Može li stalak za telefon balansirati teže telefone?

Ovisi o vrsti stalka. Ako je ravna površina, onda ne. Ali ako ima krivulju ili nagib, onda da. Težina će se ravnomjernije rasporediti i telefon neće tako lako skliznuti.

Može li se stalak za telefon koristiti samo na stolu?

Ne, možete ih koristiti svugdje gdje želite odložiti telefon. Možete ih koristiti i u automobilu kako više ne biste morali držati telefon tijekom vožnje!

Znaš li?

Stalak za telefon možete koristiti na mnogim mjestima.
1. Na poslu možete gledati video na telefonu dok radite.
2. U kupaonici možete gledati video na telefonu dok ste na WC -u.
3. Dok ste u automobilu, možete gledati video zapis, kada ne vozite.
4. Dok kuhate, možete pogledati video recept za kuhanje.
5. Dok kupujete namirnice, možete pratiti potrebne namirnice.
6. Dok igrate golf, možete gledati video na telefonu dok igrate.

Stalci
VIŠE

Pobrini se za sigurnost