Slavimo 11. rođendan, proslavi s nama! >> Iskoristi kupon za 33 % popusta i odaberi si ljetni poklon

Aktiviraj kupon!

Kupon 11BDAY je aktiviran!

Besplatna podrška korisnicima (8.00 - 12.00): 01 7757 019

Ruka u ruci za čišći planet

Mi u gizzmo.hr svjesni smo utjecaja koji komercijalne aktivnosti imaju na okoliš u kojem živimo. Cilj nam je smanjiti negativne posljedice poslovanja najbolje što možemo, istodobno potičući na "zelenije" aktivnosti. Budući da nagrađujemo odgovorno ponašanje svojih klijenata, i vi možete imati koristi od brige za okoliš.

Ekološki prihvatljivo pakiranje

Vaše narudžbe isporučujemo isključivo u kutijama izrađenim od recikliranog kartona. Svjesni smo problema plastike za jednokratnu uporabu koja se pojavljuje na planetu. Zato za pakiranje većine svojih proizvoda upotrebljavamo samo biorazgradive vrećice.

Elektroničko fakturiranje

U većini slučajeva račun za kupnju dostavit ćemo vam putem e-pošte u obliku PDF dokumenta. Na taj način možete ga lako spremiti i pobrinuti se da ga ne izgubite. Zajedno ćemo uštedjeti komad papira za svaki račun, a možda i poštedjeti poneko stablo tijekom svojeg postojanja.

Ti odabereš eko pakiranje, mi sadimo drvo

Ako za svoju narudžbu odabereš eko pakiranje, u tvoje ime posadit ćemo još jedno mlado drvo. Trenutno pomoću partnera drveće sadimo na Madagaskaru, u Indoneziji, Haitiju, Keniji, Australiji i amazonskoj prašumi.

Prazna
košarica?

Kupcima često nudimo posebne akcije. S praznom košaricom ih nažalost ne možeš iskoristiti.

Napuni ju s klikom na gumb "U KOŠARICU" kod pojedinačnog artikla.

Košarica

Poklon možeš odabrati na blagajni!

28-dnevno jamstvo zadovoljstva

Notice