Što si po horoskopu? Pogledaj što to znači! >>

Pogledaj

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Power bank

Power bank je prijenosna baterija koja se može puniti uključivanjem u električnu utičnicu. Pohranjuje energiju i omogućuje napajanje drugim uređajima. Koristimo ih za punjenje mobitela, tableta, prijenosnih računala, slušalica i drugih elektroničkih uređaja.
Prijenosne baterije dolaze u mnogim oblicima i veličinama. Mogu biti dovoljno male da stanu u džep ili dovoljno velike da ih nosiš sa sobom. Neke imaju ugrađeni kabel pa možeš napuniti telefon bez nošenja dodatnog kabela. Druge imaju ugrađenu svjetiljku pa se lakše snalaziš u mraku.

Postoje dvije glavne vrste: ulazni i izlazni tipovi. Ulazni tipovi imaju USB priključak na koji priključuješ uređaj kako bi se napunio. Izlazni tipovi imaju jedan ili više USB priključaka.
Kapacitet prijenosnog punjača određuje koliko će trajati prije ponovnog punjenja. Što punjač ima veći kapacitet, to će duže trajati prije nego što ga bude potrebno ponovno napuniti. Prosječni kapacitet je 10.000 mAh, što znači da će trajati oko 10 sati prije nego što ga je potrebno ponovno napuniti.

Bežični prijenosni punjači koriste Qi tehnologiju što znači da im uopće nisu potrebni nikakvi kabeli! Samo postavi telefon na bežično punjenje i on se počinje automatski puniti! Prijenosni solarni punjači koriste solarne ploče na vrhu, što znači da im uopće nije potrebna električna energija! Samo ih ostavi vani tijekom dana i oni će se automatski početi puniti!

VIŠE