Što si po horoskopu? Pogledaj što to znači! >>

Pogledaj

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Remeni za pametne satove

Najpopularnija vrsta pametnih remena za sat je silikonska traka. Izrađena je od izdržljivog, fleksibilnog materijala koji se može nositi u bilo kojem okruženju. Silikonske trake su vodootporne i otporne na znoj, što ih čini savršenima za upotrebu u bilo kojim vremenskim uvjetima.

Također su ugodni za nošenje i dolaze u raznim bojama i stilovima. Kožni remen je još jedna popularna opcija za pametne satove. On je izrađen od visokokvalitetne kože koja je izdržljiva i mekana na dodir. Kožne trake su također vodootporne, što ih također čini savršenima za upotrebu u bilo kojim klimatskim uvjetima. Dolaze u raznim bojama i stilovima, uključujući crnu, smeđu, crvenu, žutu i plavu.

Najlonske naramenice treća su popularna opcija za pametne satove. Ovi su remeni izrađeni od izdržljivog najlona koji je vodootporan i ugodan za nošenje. Najlonske trake dolaze u raznim bojama i stilovima, uključujući crnu, smeđu, crvenu, žutu, plavu, zelenu, ružičastu, ljubičastu, žutu, narančastu, bijelu, sivu i još mnogo drugih voja!

VIŠE