1 srećka, 1 pokušaj, 100% dobitak ▶▶

Iskoristi!

Besplatna podrška korisnicima 01 7757 019

Držimo međusobnu udaljenost, da ćemo moći uskoro biti zajedno

Zdravlje smo postavili na prvo mjesto i svoje poslovanje smo u potpunosti podredili poštovanju sigurnosnih propisa. Iako “stajati zajedno” u ovim trenucima  znači da držimo međusobnu udaljenost, ćemo pandemiju uspješno pobijediti isključivo zajedničkim snagama!  Pobrinuli smo se za naše zaposlenike tako da možemo garantirati 100% sigurnost naših klijenata.

Molba 1:
Ostani kod kući

Prodajni centri su zatvoreni, no mi tvoj paket s narudžbom dostavljaču predajemo bez kontakta, i ti ga na isti način preuzmeš. Zato napravi narudžbu s tvog kauča, no mi ćemo se pobrinuti, da paket dobiješ 100% sigurno.

Molba 2:
Ukoliko možeš, plati unaprijed

Kako bi umanjili kontakt između dostavljača i klijenta, molimo da svoju narudžbu platiš jednom od opcija za avansno plaćanje. Birati možeš među slijedećim opcijama: virmansko plaćanje, karticama Visa i Mastercard ili putem Paypala.


Tijekom rada nosimo potpunu zaštitnu opremu

Zaposlenici tijekom rada koriste zaštitne maske i rukavice, koje redovito zamjenjuju. Posebnu pažnju posvećuju temeljitom pranju i dezinfekciji ruka, dnevnom mjerenju temperature i čestom prozračivanju skladišta.

Svaki zaposlenik u svojoj sobi

Uz te mjere, pobrinuli smo se i da tijekom primanja i otpreme narudžbe svaki zaposlenik obavlja svoj posao u svom prostoru u skladištu. Ispraznili smo urede i sobe, i ostavili smo ih isključivo zaposlenima koji ne može raditi od doma.

Predaja narudžbe bez kontakta

Prilikom predaje pošiljka dostavljačima, uveli smo strogi protokol za beskontaktno preuzimanje. Na taj način značajno smanjujemo rizik prenošenja virusa na paket ili na dostavljača. Ukoliko imaš tu mogućnost, odaberi koju od opcija plaćanja unaprijed. Na taj način zaštitiš i sebe, jer kod preuzimanja bez kontakta s dostavljačem ne riskiraš infekcije.


Redovna dezinfekcija površina

Zajedno s drugim mjerama, više puta dnevno dezinficiramo sve radne (i ostale) površine, s kojim su naši zaposleni u kontaktu. Jer ne želimo riskirati i poslati kupcu paket koji bi bio u nezaštićenim prostorima, su naša skladišta vjerojatno jedna od najsigurnijih u državi.

Vraćeni proizvod prvo dezinficiramo

Vraćanje proizvoda još uvijek radi bez problema.  Kad dobijemo povratne proizvode, ih tek nakon temeljite dezinfekcije pakiramo u novu ambalažu i stavimo ponovno u prodaju. Na taj način se u potpunosti oslobađamo rizika, da bi virus na bilo koji način preživio put od jednog kupca do drugog.

Narudžbe još uvijek šaljemo isti dan

Unatoč izvanrednom stanju i dalje tvoje narudžbe šaljemo isti dan! Naši zaposlenici sve narudžbe, koje su napravljene do 12.00 sati temeljito dezinficiraju i ih još isti dan beskontaktno šalju na put. Zato ostani kući, napravi narudžbu i mi ćemo ju što prije sigurno isporučiti na tvoju adresu.

Kupcima često nudimo posebne akcije. S praznom košaricom ih nažalost ne možeš iskoristiti.

Napuni ju s klikom na gumb "U KOŠARICU" kod pojedinačnog artikla.

Besplatna dostava

Na blagajnu
Isprazni košaricu