Što si po horoskopu? Pogledaj što to znači! >>

Pogledaj

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Zimska oprema

Zimska oprema neophodna je onima koji žive u hladnoj klimi. Dostupne su mnoge vrste, ali najvažnije su rukavice i kape.

Važno je odabrati odgovarajuću veličinu kako bi zimska oprema pravilno pristajala. Ako je prevelika, neće biti tako topla, a ako je premalena, bit će neudobna. Ako ti kapa ne prekriva uši ili rukavice ne prekrivaju prste, izgubit ćeš toplinu iz tih dijelova tijela. Također bI se trebalo izbjegavati nošenje preduge ili prekratke odjeće jer se može zakačiti za stvari i uzrokovati ozljede. Najbolji način da saznaš koja ti veličina treba je mjerenjem dijelova tijela prema uputama prodavatelja.

Odabir prave boje može biti problematično jer postoji toliko mnogo dostupnih opcija. Najbolji način da odlučiš koju boju želiš je uzeti u obzir koje boje voliš ili koje boje odgovaraju tvojoj odjeći. Također bi se trebalo razmotriti koje su boje najpopularnije u tvojem području jer mogu brzo nestati. Ako ne kupuješ stvari na temelju stila, bolje je uzeti u obzir učinkovitost. Nosiš li tamne boje, one će apsorbirati toplinu s tvojeg tijela i učiniti da ti bude hladnije nego da nosiš svjetlije boje.

Može biti teško pronaći pravu ravnotežu između topline i udobnosti, ali na raspolaganju je mnogo mogućnosti. Važno je odabrati predmete koji će te zaštititi od lošeg vremena. Prije nego što nešto kupiš, pogledaj materijale. Vuna je, na primjer, izvrstan izbor jer je prirodno vodootporna i topla. Važno je pronaći zimsku opremu koja ti ne ograničava kretanje niti čini da se osjećaš neugodno. To znači da je odabir laganih i prozračnih tkanina, poput mješavina pamuka ili vune, izvrstan izbor.

VIŠE

Pobrini se za sigurnost