Skriva li se u tvojoj Halloween Mystery Boxu sadržaj tame ili top nagrada? Otvori i pogledaj! Usudiš se?

Otvori

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Sportski pametni satovi

Sportski pametni satovi nosivi su uređaji koji prate vašu tjelesnu aktivnost i mogu pratiti vaš broj otkucaja srca, napravljene korake, potrošene kalorije i još mnogo toga. Ovi satovi obično imaju GPS i mogu se koristiti za praćenje aktivnosti na otvorenom poput trčanja ili vožnje biciklom.

Također imaju mogućnost sinkronizacije s drugim fitnes aplikacijama na vašem telefonu kako bi vam pomogli da ostanete na vrhu svojih fitnes ciljeva. Neki od ovih satova imaju i zaslon osjetljiv na dodir, tako da možete komunicirati s njima bez potrebe za korištenjem telefona. Najpopularnije marke sportskih pametnih satova su Fitbit, Garmin, Apple Watch, Samsung Gear Sport i Huawei Watch 2.

Danas su na tržištu dostupne mnogobrojne vrste sportskih pametnih satova. Neki su napravljeni posebno za trčanje ili vožnju bicikla na otvorenom, dok se drugi mogu koristiti za sve vrste aktivnosti. Postoje i različiti materijali od kojih su ovi satovi napravljeni, poput silikona ili nehrđajućeg čelika, što će dakako utjecati i na cijenu. Ovi satovi obično dolaze s različitim unaprijed instaliranim aplikacijama, tako da možete pratiti svoj napredak u stvarnom vremenu. Vijek trajanja baterije varira ovisno o vrsti sata, ali većina će trajati najmanje jedan dan prije nego što ih je potrebno ponovno napuniti.

Često postavljana pitanja

Možete li odgovarati na pozive putem pametnog sata?

Ovisno o vašem pametnom satu, možete upućivati ​​pozive i odgovarati na njih izravno s ručnog zgloba! Potrebno je samo provjeriti da je sat povezan s telefonom putem Bluetootha ili mobilne mreže.

Sport i pametni sat?

Sportski sat dizajniran je za nošenje dok vježbate. Obično su vodootporni, imaju štopericu, a neki čak imaju i GPS. Glavna razlika između sportskog sata i pametnog sata je u tome što sportski sat ima više značajki poput praćenja kondicije, obavijesti s telefona i kontrola glazbe.

Koje značajke imaju pametni satovi?

Neke od najpopularnijih značajki uključuju: praćenje fitnesa (napravljeni koraci, potrošene kalorije), obavijesti s vašeg telefona (SMS-ovi, pozivi), glazbene kontrole (reproduciranje ili pauziranje pjesama), podsjetnici na događaje ili zadatke (alarmi). Neki satovi također dolaze s aplikacijama poput Google mapsa koje vam mogu pomoći da se snađete u gradu!

Možete li slati poruke na pametnom satu?

Znaš li?

Sportski sat pomaže vam da izmjerite koliko vam dobro ide u prakticiranju sporta. Govori vam koliko ste brzi, koliko ste daleko otišli i koliko vam srce radi. Također vam pomaže u bilježenju svih ovih podataka kako biste mogli vidjeti koliki ste napredak postigli. Možete povezati senzor sa sportskim satom koji će mjeriti stvari poput brzine kojom idete ili koliko vam srce radi. Pomoću ovih podataka možete provjeriti svoj napredak.

Sportski pametni satovi
VIŠE

Najprodavaniji

VIŠE