[-30 %] Aktiviraj svoj Black Friday kupon i izaberi DVA poklona >>

Aktiviraj

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Funko Pop

Funko Pop figure male su, stilizirane vinilne figure koje proizvodi tvrtka Funko. Tvrtka je osnovana 1998. godine i od tada je izrasla u jednog od najvećih proizvođača predmeta povezanih s pop kulturom.

Ove figure su kolekcionarske figurice koje su oblikovane po uzoru na popularne likove iz filmova, TV emisija, videoigara i još mnogo toga. Dolaze u različitim veličinama i mogu se pronaći u većini velikih trgovina. One predstavljaju likove iz različitih franšiza. Najpopularnije franšize uključuju Disney, Marvel, DC Comics, Star Wars, Harry Potter i mnoge druge.

Dolaze u različitim veličinama, ali najpopularnija je ona koja dolazi sa stalkom za pokazivanje. Postoje figure od 3 inča koje dolaze s privjeskom za ključeve, figure od 6 inča koje su najtraženije za kolekcionare i od 9 do 24 inča visoke zglobne figure koje imaju pokretne dijelove za igranje. Ove veće veličine obično su dostupne samo na konvencijama ili putem posebne online narudžbe.

Funko Pop figure dolaze s raznim likovima iz popularnih filmova, TV emisija, videoigara i drugih. Neki primjeri uključuju Harryja Pottera, Marilyn Monroe, Olafa, Luku Dončića, Thora, Minions, Omegu iz Fortnitea, Sansu Stark, Rachel iz Prijatelja i mnoge druge.

VIŠE