Najbolji bežični punjači 2021 & top MagSafe punjači sada do -57 % >>

Iskoristi

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Gaming slušalice

Gaming slušalice odličan su način za uživanje u omiljenim igrama bez ometanja drugih. Ove slušalice imaju širok raspon značajki, uključujući tehnologiju za poništavanje buke, bežične i žičane mogućnosti, te mikrofon za komunikaciju sa suigračima. Slušalice za gaming također dolaze u raznim bojama i različitog dizajna kako bi odgovarale vašem osobnom stilu.

Zvuk u igri važan je dio igračkog iskustva. Slušalice za gaming nude sveobuhvatniji doživljaj zvuka stvaranjem bogatih bas tonova i jasnih visokih tonova. Također imaju ugrađenu tehnologiju poništavanja buke koja vam pomaže da se usredotočite na igru ​​blokirajući ometajuće pozadinske zvukove. Mnoge gaming slušalice su bežične, pa možete igrati s bilo kojeg mjesta u prostoriji bez vezivanja za konzolu ili računalo. Također možete koristiti žičane slušalice ako ne želite koristiti baterije ili želite pogodnost punjenja tijekom igre.

Dizajn slušalica za gaming razlikuje se ovisno o vašim osobnim željama i budžetu. Neki modeli imaju LED svjetla koja mijenjaju boju ovisno o tome što se događa u igri, dok drugi imaju elegantnu crnu završnu obradu koja se stapa s bilo kojim postavljanjem. Neke slušalice za igre uključuju mikrofon tako da možete komunicirati sa suigračima na mreži tijekom igara za više igrača.

Mikrofon je obično pričvršćen na lijevu slušalicu radi lakšeg pristupa po potrebi. Kvaliteta zvuka gaming slušalica razlikuje se ovisno o njihovoj cijeni i značajkama, ali mnogi modeli proizvode bogate tonove basa i jasne tonove koji poboljšavaju uživanje u igri.

Često postavljana pitanja

Koje slušalice koriste profesionalni gameri?

Profesionalni gameri obično koriste par zatvorenih slušalica preko uha. Ovo su najčešće vrste gaming slušalica jer nude izvrsnu kvalitetu zvuka i udobnost. Zatvoreni modeli blokiraju vanjsku buku, pa se možete usredotočiti na igru ​​bez smetnji. Modeli preko ušiju pružaju više prostora za veće drivere koji proizvode bolji odziv basa i jasnije visoke tonove.

Zašto gameri koriste slušalice?

Gameri žele čuti svaki zvuk u igri. Slušalice im omogućuju da budu svjesniji svog okruženja i da u skladu s tim reagiraju. Također pomažu pri uranjanju, kada se osjećate kao da ste unutar svijeta igara.

Po čemu se gaming slušalice razlikuju?

Gaming slušalice imaju podesivi mikrofon koji omogućuje bolju komunikaciju sa suigračima. To je osobito važno u timskim igrama gdje dobra komunikacija može značiti pobjedu ili poraz. Slušalice za gaming također imaju ugrađenu kontrolu glasnoće koja omogućuje lakše podešavanje razine zvuka bez otvaranja drugog programa na računalu ili telefonu. Konačno, neke slušalice za gaming nude surround zvuk tako da možete čuti zvukove iz svih kutova i steći bolju predodžbu o tome što se događa oko vas dok igrate igru.

Kako očistiti gaming slušalice?

Čišćenje slušalica za gaming važan je dio brige o njima. Nikada ne smijete koristiti usisavač na slušalicama jer to može oštetiti membrane zvučnika. Umjesto toga, trebate koristiti vlažnu krpu i nježno obrisati vanjske strane šalica za uši i trake za glavu. Slušalice nikada nemojte potapati u vodu ili bilo koju drugu tekućinu.

Vrijede li gaming slušalice?

Znaš li?

Zašto biste trebali kupiti par slušalica za gaming.
Slušalice za gaming su par slušalica koje koristite za igranje video igara. Možete ih kupiti u bilo kojoj lokalnoj ili internetskoj trgovini. Obično su jeftiniji od kupnje cijelog ozvučenja. Slušalice za gaming gotovo su uvijek bežične pa se možete kretati po sobi bez vezivanja žicama. Također su vrlo udobne pa ih možete nositi satima bez potrebe za skidanjem. Neke slušalice za igre imaju ugrađene mikrofone pa možete razgovarati sa svojim prijateljima tijekom igre. Ostale slušalice imaju priključak za mikrofon pa možete priključiti mikrofon koji već imate. Gotovo svi imaju ugrađen softver koji vam omogućuje promjenu zvuka. Možete podesiti bas, visoke tonove, pa čak i glasnoću. Također možete prilagoditi zvuk kako bi bio glasniji ili tiši. Neke slušalice za igre imaju surround zvuk, što znači da možete čuti zvukove iz svih smjerova. Tako ćete lakše znati gdje su vam neprijatelji. Čini da igre zvuče mnogo bolje nego kod običnih zvučnika. Također blokiraju većinu vanjskih zvukova, što olakšava fokusiranje na igru.

Gaming slušalice
PROČITAJ VIŠE