Najbolji bežični punjači 2021 & top MagSafe punjači sada do -57 % >>

Iskoristi

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

In-Ear slušalice

In-Ear slušalice rade tako da zvučni valovi putuju zrakom u ušni kanal, a zatim vibriraju uz opnu bubnjića, koja pretvara te vibracije u električne signale koje mozak može protumačiti kao zvuk. Obično se ubacuju u ušni kanal pomoću vrha od pjene ili silikonskog vrha pričvršćenog na slušalicu kratkom drškom; neki modeli dolaze s izmjenjivim kapicama tako da korisnici mogu izabrati koja veličina najbolje odgovara njihovom uhu.

Neki modeli također dolaze s izmjenjivim mlaznicama za različite oblike ušiju ili značajkama izolacije buke, poput vrhova s ​​trostrukim prirubnicama za bolju kvalitetu zvuka pri nižim glasnoćama. Postoje dvije vrste slušalica za uši: žičane i bežične. Žičane slušalice u ušima povezuju se s audio izvorom putem žice, dok se bežične slušalice u uhu bežično povezuju s audio izvorom. Žičane slušalice imaju žicu koja se povezuje s izvorom zvuka. Žica je obično namotana i povezana je s obje slušalice konektorom u obliku slova Y koji se nalazi iza vrata.

Duljina žice varira ovisno o željenoj udaljenosti od izvora zvuka; kraće žice pružaju veću mobilnost, ali mogu biti manje udobne od dužih. Bežične slušalice u ušima bežično se povezuju s audio izvorom putem Bluetootha ili radio frekvencije (RF).

Ove slušalice nemaju žicu koja ih povezuje s izvorom zvuka, što ih čini prikladnijim za upotrebu s mobilnim uređajima poput pametnih mobitela i tableta. Međutim, one mogu biti manje pouzdane od žičanih slušalica u ušima jer ovise o baterijama ili stanicama za punjenje.

Često postavljana pitanja

Jesu li In-Ear slušalice udobne?

Nekima su In-Ear slušalice izuzetno udobne, dok drugima mogu biti dosadne, a ponekad čak i bolne. Preporučujemo da umjesto tvrde plastike ili silikona razmislite o slušalicama za uši koje koriste memorijsku pjenu ili vrhove za uši Comply.

Jesu li In-Ear slušalice dobre za igre?

Ukratko, odgovor je da. Slušalice u ušima savršene su za igrače jer pružaju sveobuhvatniji doživljaj i omogućuju vam da bolje čujete zvučne signale igre od tradicionalnih slušalica preko uha.

Kako očistiti In-Ear slušalice?

Obrišite vanjski dio slušalica vlažnom krpom i blagim sapunom ili deterdžentom. Nikada ih nemojte uranjati u vodu jer to može oštetiti njihove unutarnje komponente.
Ako želite dubinski očistiti slušalice, upotrijebite alkoholnu maramicu ili alkohol za brisanje, a zatim osušite višak tekućine prije nego što ih vratite u spremište. Također je važno ne stavljati ništa drugo u slušalice dok su mokre jer to može uzrokovati trajna oštećenja!

Kako spriječiti ispadanje In-Ear slušalica?

Neki ljudi smatraju da nošenje slušalica preko uha sprječava njihovo ispadanje. Također biste mogli pokušati prilagoditi veličinu gumenog vrha tako što ćete ga skratiti kako bi čvrsto prianjao uz vaš vanjski ušni kanal. Druga je mogućnost kupnja prilagođenih oblikovanih vrhova koji savršeno pristaju vašim ušima i dolaze u različitim veličinama tako da možete pronaći onaj koji vam najbolje odgovara!

Znaš li?

Glasine: Glazba vam može pomoći da zaspite. Većina nas je već klonula glavom sa slušalicama u ušima prilikom opuštajuće melodije, ali što ako ste namjerno slušali glazbu kad ste legli?
Može li vam pomoći da zaspite?

Zaključak: Određena glazba može vam uistinu pomoći da uhvatite bolji san. Ali vrsta glazbe koju odaberete tu čini razliku. Glazba koja ima relativno spor ritam može pomoći vašem tijelu da pritisne unutarnju tipku za ugodu. Ako slušate Guns 'N Roses, male su šanse da će vas to uspavati.

In-Ear slušalice
PROČITAJ VIŠE