Najbolji bežični punjači 2021 & top MagSafe punjači sada do -57 % >>

Iskoristi

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Apple slušalice - originalne

Originalne Apple slušalice dizajnirane su tako da budu udobne i izdržljive. Dolaze u različitim bojama i veličinama, a mogu se koristiti s bilo kojim uređajem koji ima priključak za slušalice. Slušalice Apple također su kompatibilne s iPhoneima 7, 8, X i AirPods. Dostupne su u tri različite vrste: žičane, bežične i zračne.

Žičane slušalice povezuju se s uređajima putem žice koja se priključuje u utičnicu za slušalice. Bežične slušalice povezuju se s uređajima putem Bluetootha ili druge bežične veze. Zračne slušalice male su slušalice koje stanu u ušni kanal i nemaju žice koje ih povezuju s uređajem. Žičane Apple slušalice imaju kabel koji se priključuje u utičnicu za slušalice na vašem uređaju.

Dostupne su u duljinama od 30 do 300 centimentra pa možete odabrati koliko želite biti udaljeni od uređaja dok slušate glazbu ili gledate videozapise. Kabel je prekriven omotačem od tkanine koji se ne zapetljava radi lakšeg skladištenja kada ih ne koristite. Bežične Apple slušalice uopće nemaju kabele - bežično se povezuju s vašim uređajem putem Bluetootha ili druge bežične veze poput AirPlay-a ili HomePoda.

Često postavljana pitanja

Vrijedi li kupiti originalne Apple slušalice?

Apple EarPods slušalice jednostavne su, ali pristojne slušalice za lagodno slušanje. Dobre su kvalitete, udobne, ali ne i najsvestranije slušalice jer njihovo otvoreno pristajanje pušta mnogo vanjske buke. Također su i previše nestabilne za rad (za razliku od AirPoda).

Imaju li originalne Apple slušalice mikrofon?

Da, Apple EarPods slušalice imaju ugrađeni mikrofon. Mikrofon je na kablu i nije odličan za upućivanje poziva ili snimanje zvuka.

Rade li originalne Apple slušalice kao mikrofon za PS4?

{i] Ne, ne rade. Morat ćete koristiti vanjski mikrofon ako želite razgovarati sa svojim prijateljima dok igrate igre na PS4.

Kako nazvati nekoga putem Apple slušalica?

Jednostavno. Apple EarPods slušalice imaju ugrađeni mikrofon pa su kompatibilne s vašim telefonom.

Kako očistiti originalne Apple slušalice?

Najbolji način čišćenja slušalica je pomoću male četke i malo vode. Također je moguće koristiti komprimirani zrak, ali pazite da ga ne puštate preblizu jer to može oštetiti zvučnike. Nakon čišćenja, ostavite ih da se osuše prije nego što ih vratite u torbicu jer će u protivnom možda nastati plijesan.

Znaš li?

Prošle smo godine iz Bloomberga čuli da se očekuje udvostručenje prodaje AirPoda u 2019. Nedavno izvješće podupire velika očekivanja rasta Appleovih potpuno bežičnih slušalica procjenjujući gotovo 60 milijuna prodaje koja je uzela gotovo tri četvrtine prihoda od rastućeg tržišta potpuno bežičnih slušalica. Još jedna impresivna brojka je onih 60 milijuna isporuka koje zauzimaju više od 50% globalne prodaje potpuno bežičnih (TWS) slušalica. Strategy Analytics smatra da će Apple zadržati svoju dominaciju u kategoriji najmanje sljedećih pet godina.

Apple slušalice - originalne
PROČITAJ VIŠE
Kupcima često nudimo posebne akcije. S praznom košaricom ih nažalost ne možeš iskoristiti.

Napuni ju s klikom na gumb "U KOŠARICU" kod pojedinačnog artikla.

Besplatna dostava

Na blagajnu
Isprazni košaricu