Najbolji bežični punjači 2021 & top MagSafe punjači sada do -57 % >>

Iskoristi

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Huawei slušalice - originalne

Huawei slušalice vrsta su slušalica koje se mogu koristiti s bilo kojim uređajem koji ima 3,5 mm audio priključak. Dolaze u mnogo različitih boja i stilova, uključujući bežične i žičane opcije. Slušalice izrađene su od različitih materijala, kao što su plastika, metal i silikon, te dolaze u raznim bojama.

Imaju niz mogućnosti trajanja baterije, ovisno o modelu. Neki modeli imaju do 20 sati trajanja baterije, dok drugi imaju do 10 sati trajanja baterije. Huawei slušalice također nude opcije kvalitete zvuka, poput poništavanja šuma ili stereo zvuka. Ove značajke ovise o modelu koji odaberete. Ugodne su za nošenje duže vrijeme, te su vodootporne pa se mogu koristiti u bilo kojem okruženju bez brige da ih ne oštetite.

Često postavljana pitanja

Kako spojiti Huawei slušalice?

Uđite u način uparivanja: Uključite slušalice, zatim pritisnite i držite gumb Bluetooth 2 sekunde dok indikator ne počne bljeskati bijelo. Zatim možete pretraživati ​​i upariti slušalice putem Bluetooth-a na telefonu.

Kako koristiti Huawei slušalice?

Uključite slušalice, a zatim pritisnite i držite gumb Bluetooth 2 sekunde dok indikator ne počne bljeskati bijelo. Zatim možete tražiti i upariti slušalice putem Bluetootha na telefonu. -Nakon povezivanja možete reproducirati glazbu pritiskom na Reproduciraj/Pauziraj ili preskočite pjesme pritiskom na Sljedeća pjesma.
- Za odgovaranje na poziv pritisnite Odgovori na poziv ili za prekid poziva, pritisnite Završi poziv.
- Za odbijanje dolaznog poziva pritisnite Odbaci poziv.
- Kad se ne koriste, isključite slušalice držeći Bluetooth tipku pritisnutu 5 sekundi dok naizmjenično ne počne bljeskati crveno-bijelo.

Imaju li Huawei slušalice mikrofon?

Da, slušalice dolaze s ugrađenim mikrofonom. Kvaliteta zvuka je dobra i možete ih koristiti za odgovaranje na pozive ili snimanje glasovnih bilješki.

Jesu li Huawei slušalice dobre?

Da, izrađene su od visokokvalitetnih materijala i kvaliteta zvuka je izvrsna. Također dolaze s ugrađenim mikrofonom pa ih možete koristiti za telefonske pozive ili snimanje glasovnih bilješki. Najnovije Huawei Bluetooth slušalice dizajnirane su tako da budu što manje, a istovremeno pružaju izvrsnu kvalitetu zvuka i udobnost za cjelodnevno nošenje.

Znaš li?

Huawei je kineska tvrtka koja prodaje telefone i opremu za obavljanje telefonskih poziva. Najveća je svjetska tvrtka koja to radi. Proizvodi telefone i opremu za telefoniranje za ljude u Kini i neke druge zemlje. Privatna je tvrtka, što znači da nije u vlasništvu vlade. Ima više od 180.000 zaposlenih koji su vjerojatno dioničari u tvrtki. Huawei prodaje mnoge vrste telefona, uključujući pametne telefone i telefone na preklop. Također proizvodi i računalnu opremu i zvučnike, ali je poznat i po izradi odličnih Huawei slušalica.

Huawei slušalice - originalne
PROČITAJ VIŠE
Kupcima često nudimo posebne akcije. S praznom košaricom ih nažalost ne možeš iskoristiti.

Napuni ju s klikom na gumb "U KOŠARICU" kod pojedinačnog artikla.

Besplatna dostava

Na blagajnu
Isprazni košaricu