Najbolji bežični punjači 2021 & top MagSafe punjači sada do -57 % >>

Iskoristi

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Sportske slušalice

Sportske slušalice dizajnirane su za korištenje tijekom vježbanja. Obično su bežične i lagane, s podesivom trakom za glavu i ušnim ulošcima koji ostaju na mjestu tijekom tjelesne aktivnosti. Mogu imati i mikrofon za primanje poziva ili kontrolu reprodukcije glazbe. Neke od njih dizajnirane su da budu vodootporne ili otporne na znoj, što je važno za uporabu tijekom vježbanja.

Sportaši moraju čuti svoju okolinu dok vježbaju, pa mnoge takve slušalice imaju mogućnosti poništavanja buke. Mogu imati i značajku koja korisniku omogućuje podešavanje glasnoće ambijentalnog zvuka, tako da može čuti promet ili druge ljude oko sebe bez uklanjanja slušalica.

Neke od takvih slušalica dizajnirane su posebno za uporabu u određenim aktivnostima, poput trčanja ili vožnje biciklom. Mogu imati dizajn koji ih drži čvrsto na mjestu tijekom ovih aktivnosti, poput kukica za uši ili ušnih petlji. Mogu imati i traku koja je dovoljno duga da seže od stražnjeg dijela vrata do prednjeg dijela prsa, a da ne ometa kretanje.

Često postavljana pitanja

Kako možete znati jesu li sportske slušalice vodootporne ?

Općenito, ako par slušalica može preživjeti uranjanje u vodu, vodootporan je. Međutim, iz tablice s ocjenama IP -a, sve bežične Bluetooth slušalice s ocjenom od IPX6 do IPX8 mogu se smatrati vodootpornim slušalicama.

Kako nositi sportske slušalice?

Najbolji način nošenja sportskih slušalica je sa ušnim čepovima u ušima. To će vam pomoći da dobijete bolje prianjanje i blokirate više buke. Možete ih pokušati nositi i preko ušiju, ali nekim ljudima to možda neće biti pretjerano ugodno. Ako koristite slušalice za uho, provjerite jesu li vrhovi za uši pravilno postavljeni unutar vašeg ušnog kanala. To će vam pomoći da dobijete bolje prianjanje i blokirate više buke.

Koje su sportske slušalice najbolje?

Nema odgovora na ovo pitanje jer to ovisi o tome što želite od sportskih slušalica. Na primjer, ako želite nešto što ima ANC (aktivno poništavanje buke), postoji mnogo različitih proizvoda među kojima možete birati.
Bluetooth slušalice - obje imaju izvrsnu kvalitetu zvuka i nude različite značajke ovisno o vrsti glazbenog ili audio doživljaja koji pružaju. Ako ove dvije opcije ne odgovaraju vašim potrebama, preporučujemo da pogledate naš popis 10 najboljih bežičnih sportskih slušalica koji uključuje sve vrste različitih marki i modela s različitim cjenovnim razredima pa bi za svakoga trebalo biti ponešto!

Isplati li se kupiti sportske slušalice s ANC -om?

Slušalice za poništavanje buke rade pomoću mikrofona za hvatanje okolnih zvučnih valova i stvaranje suprotnog valnog oblika koji poništava te valove. To znači da ako slušate glazbu na ovim vrstama slušalica, moći ćete čuti jasnije jer će se manje pozadinske buke utjecati na vašu pažnju. To također znači da će, ako pokušavate spavati u avionu ili vlaku, pomoći pri blokiranju neželjenih zvukova drugih putnika.

Znaš li?

Aktivno poništavanje buke (ANC) koristi mikrofon za slušanje zvukova izvan i unutar slušalica, ANC čipset pretvara zvučne valove, a zvučnik unutar slušalica poništava vanjski zvuk neutralizirajući zvučne valove. Pomalo kao iznošenje +2 vani i dodavanje -2 unutra kako neutraliziralo slušalice i sportske slušalice koje koriste ovu tehnologiju. Pasivno poništavanje buke koristi dobro osmišljene oblike za uši kako bi zapečatio neželjenu buku. Ovo se koristi i za slušalice koje idu na uši i za slušalice koje idu u uši, gdje će same slušalice održati vanjsku buku vani. Aktivno poništavanje buke koristi mikrofone i zvučnike za smanjenje pozadinske i okolne buke. Ovo je najpoznatiji tip i uglavnom se koristio u slušalicama preko uha. Tehnologija je sada postala tako jednostavna i učinkovita na bateriju da se može koristiti u pravim bežičnim slušalicama koje idu u uši.

Sportske slušalice
PROČITAJ VIŠE