Skriva li se u tvojoj Halloween Mystery Boxu sadržaj tame ili top nagrada? Otvori i pogledaj! Usudiš se?

Otvori

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Audio Technica slušalice

Audio-Technica japanska je tvrtka koja proizvodi audio opremu. U industriji su već više od 50 godina i poznati su po svojim kvalitetnim proizvodima. Audio-Technica ima široku paletu slušalica koje odgovaraju svim potrebama, od profesionalne studijske uporabe, do ležernog slušanja. Njihove su slušalice dizajnirane s obzirom na udobnost i izrađene su od visokokvalitetnih materijala.

U ponudi nude žičane i bežične modele, kao i modele za uklanjanje buke. Slušalice su važan dio svakog ljubitelja glazbe. Bez obzira jeste li u pokretu ili kod kuće, nema do slušanja omiljenih pjesama na dobrim slušalicama. Audio-Technica proizvodi slušalice od 1962. Godine i zna što je potrebno za izradu sjajnog para slušalica.

Nude mnogo različitih vrsta slušalica, uključujući one koje idu preko uha, na uho, u uho i bubice. Slušalice dolaze u različitim bojama i stilovima, pa možete pronaći one savršene za sebe! Audio-Technica nudi žičane i bežične modele tako da možete slušati svoje omiljene melodije gdje god krenuli! Audio-Technica poznata je po svojim visokokvalitetnim proizvodima koji su osmišljeni s udobnosti na umu.

Često postavljana pitanja

Jesu li Audio Technica slušalice dobre?

Audio-Technica je poznata marka koja nudi slušalice po pristupačnijim cijenama. Međutim, ove slušalice iznimno su uravnotežene i nude dobar omjer cijene i performansi.

Gdje se proizvode Audio Technica slušalice?

Audio Technica je japanska tvrtka koja proizvodi kvalitetnu audio opremu od 1962. godine. Imaju urede u Kini, Sjedinjenim Američkim Državama i Meksiku. Audio-Technica slušalice ATH-M50x proizvedene su u Japanu.

Jesu li Audio Technica slušalice vodootporne?

Ne, slušalice Audio-Technica nisu vodootporne. Međutim, nude širok raspon drugih značajki koje vrijedi razmotriti.

Jesu li audio technica slušalice dobre za gaming?

Audio-Technica nudi sjajne mogućnosti za igrače koji žele uložiti u kvalitetu zvuka. Ove slušalice pružit će vam impresivno iskustvo s izvrsnim odzivom basa i oštrim visokim tonovima.

Jesu li audio technica slušalice dobre za miksanje glazbe?

Znaš li?

1962., čovjek po imenu Hideo Matsushita pokrenuo je tvrtku u Tokiju u Japanu. Tvrtka je napravila proizvode AT-1, te AT-3. Počela je proizvoditi i prodavati mnogo različitih proizvoda, a sjedište i tvornica su se 1965. godine preselili u grad Naruse. 1969. tvrtka je počela prodavati svoje proizvode izvan Japana. Iste godine tvrtka je počela prodavati novi proizvod - mikrokazetofon.

Audio Technica slušalice
VIŠE

Najprodavaniji

VIŠE