Najbolji bežični punjači 2021 & top MagSafe punjači sada do -57 % >>

Iskoristi

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

JBL slušalice

JBL slušalice su tvrtka specijalizirana za izradu slušalica. Proizvode sve vrste različitih slušalica, od slušalica za u uho do naglavnih slušalica. Djeluju više od 60 godina, a posljednjih 50 godina bave se proizvodnjom audio opreme. Izrađene su od najkvalitetnijih materijala i dizajnirane su da budu udobne dulje vrijeme.

Dostupne su u različitim bojama i imaju širok raspon mogućnosti, uključujući Bluetooth povezivanje, bežično, žično, poništavanje pozadinske buke i poboljšanje kvalitete zvuka. Postoji mnogo različitih vrsta JBL-ovih slušalica. Neki su žične, dok su drugi bežične. Postoji i niz mogućnosti povezivanja, uključujući Bluetooth i NFC.

Trajanje baterije ovisi o vrsti slušalica koje kupujete. Neki modeli imaju do 20 sati trajanja baterije, dok drugi imaju do 40 sati. Kvaliteta zvuka je izvrsna na svim modelima i dolaze s pomoćnim značajkama poput glasovnih upita za uključivanje/isključivanje i kontrolu glasnoće.

Često postavljana pitanja

jesu li JBL slušalice dobre?

JBL je vjerojatno najpoznatiji po svojim jeftinim i veselim Bluetooth zvučnicima, ali američka marka proizvodi i neke vrhunske slušalice. Obično ih karakteriziraju živahni, zabavni zvukovi s puno basa i šarenim dizajnom - baš poput njihovih zvučnika.

proizvodi li JBL slušalice koje uklanjaju buku?

Ne, JBL ne proizvodi slušalice za uklanjanje buke. Međutim, tvrtka nudi niz Bluetooth i žičanih modela slušalica u ušima s aktivnim uklanjanjem buke.

jesu li JBL slušalice kompatibilne s ps4?

Da, JBL-ov bežični Bluetooth model potpuno je kompatibilan s PS4. Također radi bežično s drugim uređajima poput pametnih mobitela i tableta.

{koje su JBL bežične slušalice najbolje?}

JBL Reflect Aware - Ovo je izvrsno za trkače koji žele ostati svjesni svog okruženja dok slušaju glazbu ili podcaste u pokretu. Otporne su na znoj i imaju reflektirajuće kabele pa se možete vidjeti noću. Kvaliteta zvuka je također dobra, ali nemaju ANC (aktivno poništavanje šuma).

kako upariti JBL slušalice?

Ako koristite Bluetooth uređaj, postupak je jednostavan. Samo uključite slušalice i odaberite ih s popisa dostupnih uređaja. Ako ne koristite Bluetooth, to je malo složenije. Morat ćete priključiti 3,5 -milimetarski audio kabel koji dolazi sa slušalicama u mobitel ili tablet i utičnicu za slušalice na vašim JBL-ovima. Kad to učinite, samo pritisnite play na bilo kojoj glazbenoj aplikaciji koju ste otvorili i uživajte!

kako napuniti JBL slušalice?

Znaš li?

JBL je tvrtka koja proizvodi zvučnike i slušalice. Tvrtka ima dvije divizije: JBL Consumer opslužuje domaće tržište koje proizvodi JBL slušalice i zvučnike, a JBL Professional opslužuje studio, instalirani zvuk, zvuk turneje, prijenosni zvuk (produkcija i disk džokej (DJ)) te kino tržišta. JBL je u vlasništvu Harman International Industries, podružnice tvrtke Samsung Electronics. JBL je pokrenuo James Bullough Lansing 1933., američki audio inženjer i dizajner zvučnika. Pokrenuo je Altec Lansing, a zatim JBL, što označava njegove inicijale, James Bullough Lansing.

JBL slušalice
PROČITAJ VIŠE
Kupcima često nudimo posebne akcije. S praznom košaricom ih nažalost ne možeš iskoristiti.

Napuni ju s klikom na gumb "U KOŠARICU" kod pojedinačnog artikla.

Besplatna dostava

Na blagajnu
Isprazni košaricu