Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Marshall slušalice

Marshall slušalice su marka slušalica koje proizvode kvalitetu zvuka i frekvencijski odziv prilagođen rock glazbi. Tvrtku je 1962. osnovao Jim Marshall, graditelj pojačala i gitarist. Prvi proizvod tvrtke bio je Marshall JTM45, koji se smatra jednim od najutjecajnijih gitarskih pojačala ikad napravljenih. Proizvode tvrtke koristili su neki od najpoznatijih glazbenika u povijesti, uključujući Jimmyja Pagea, Petea Townshenda i Johna Lennona.

Slušalice su ostupne su u žičanim i bežičnim modelima. Žičani modeli koriste priključak od 3,5 mm i dolaze s kabelom od 6 stopa. Bežični modeli koriste Bluetooth tehnologiju za bežično povezivanje s uređajima udaljenima do 30 stopa.


Slušalice Marshall izvrsna su opcija za one koji žele doživjeti zvuk visoke kvalitete bez potrebe za glomaznim uređajem. Marshall-ovo najnovije izdanje, Marshall Major II, lagane su i udobne slušalice koje se mogu koristiti s bilo kojim uređajem. Ima 20-satno trajanje baterije i jednostavnu Bluetooth vezu. Marshall Major II ima dva 40 -milimetarska drivera koji isporučuju oštre visine i duboke baseve, a pritom su dovoljno lagane za nošenje po cijele dane. Slušalice također imaju mekane jastučiće za uši i podesive trake za glavu kako biste pronašli ono što vam savršeno pristaje.

Često postavljana pitanja

Koliko dugo traju Marshall slušalice?

Najnovije slušalice traju više od 80 sati nakon punjenja. Također podržavaju i bežično punjenje.

Kako isključiti slušalice?

Da biste isključili slušalice, pritisnite i držite gumb za uključivanje 3 sekunde.

Kako mogu provjeriti bateriju na svojim slušalicama?

Da biste provjerili razinu napunjenosti vašeg Marshall Major 3, pritisnite i držite gumb za uključivanje 5 sekundi. LED diode će zasvijetliti kako bi vam pokazale koliko je napunjenosti preostalo u slušalicama. Ako svjetla ne svijetle, znači da je baterija potpuno napunjena. Ako svijetli samo jedna LED dioda, to znači da vam je preostalo 50% napunjenosti. A ako svijetle dvije LED diode, to znači da vam je preostalo 25% napunjenosti.

Imaju li Marshall slušalice mikrofon?

Da, Marshall Major 3 ima ugrađeni mikrofon. Možete odgovarati na pozive i upravljati glazbom pomoću gumba na slušalici.

Koje su najbolje Marshall slušalice?

Bluetooth slušalice Marshall Major III odličan su izbor za one koji žele bežično uživati ​​u glazbi. Imaju podesivu traku za glavu i mekane jastučiće za uši koji ih čine udobnim za nošenje satima. Dostupne su u crnoj, bijeloj ili crvenoj boji pa možete pronaći savršenu boju koja odgovara vašem stilu.

Znaš li?

Tvrtku je pokrenuo čovjek koji je imao glazbenu radnju za glazbenike. Napravio je glazbene strojeve jer su neki glazbenici došli u njegovu trgovinu i rekli da žele nešto glasnije od onoga što je na tržištu. Ti strojevi nazivali su se Marshall pojačala i postali su vrlo popularni. Nakon što su stekli veliki publicitet, gitaristi su tražili ove strojeve zbog ovog novog zvuka i povećane glasnoće gitarskih pojačala i ormara zvučnika. Proizvode zvučnike, Marshall slušalice, pojačala, pa čak imaju i svoje vlastito Marshall pivo.

Marshall slušalice
PROČITAJ VIŠE
Kupcima često nudimo posebne akcije. S praznom košaricom ih nažalost ne možeš iskoristiti.

Napuni ju s klikom na gumb "U KOŠARICU" kod pojedinačnog artikla.

Besplatna dostava

Na blagajnu
Isprazni košaricu