Najbolji bežični punjači 2021 & top MagSafe punjači sada do -57 % >>

Iskoristi

Besplatna podrška korisnicima (9.00 - 15.00): 01 7757 019

Xiaomi slušalice

Xiaomi slušalice osmišljene su tako da osiguraju najbolju kvalitetu zvuka i trajanje baterije. Dostupne su u opcijama žičane, bežične i Bluetooth veze. Žičana opcija savršena je za one koji žele slušati glazbu, a da nisu vezani kabelom. Bežična opcija savršena je za slučajeve kada se želite slobodno kretati bez brige o spoticanju o kabel.

Opcija Bluetooth savršena je za slučajeve kada želite bežično slušati glazbu sa svog telefona ili drugog uređaja. Kvaliteta zvuka ovih slušalica je izvrsna, s jasnim visokim i dubokim tonovima. One također imaju vijek trajanja baterije do 30 sati s jednim punjenjem, tako da možete uživati ​​u omiljenim pjesmama cijeli dan bez brige o tome kako ih treba napuniti! Dolaze u crnoj, bijeloj, plavoj, crvenoj i žutoj boji tako da možete pronaći one koje najviše odgovaraju vašem stilu.

Često postavljana pitanja

Kako upariti mobitel s xiaomi slušalicama?

Pronađite " Mi Sports Bluetooth Earphones" među uređajima na mobitelu i povežite se. Slušalice su spremne za uparivanje prilikom prvog korištenja. Za ponovno uparivanje pritisnite i držite gumb dok svjetlo ne postane bijelo i ne počne treptati. Kada je slaba baterija, svjetlo će postati crveno i početi treptati. {/A}

{q}Kako resetirati xiaomi slušalice? {/q}
{a} Ako slušalice ne rade, provjerite jesu li potpuno napunjene. Ako i dalje ne rade, pokušajte sljedeće: - pritisnite i držite gumb 10 sekundi dok svjetlo ne postane bijelo i ne počne treptati; - ponovno spojite mobitel sa slušalicama.

Kako resetirati xiaomi slušalice?

Xiaomi Mi Sports Bluetooth slušalice imaju ugrađeni mikrofon koji vam omogućuje da odgovarate na pozive dok ih nosite. Kvaliteta zvuka je jasna i oštra, što ih čini savršenim za slušanje glazbe ili gledanje videozapisa na mobitelu. Također, imaju ugrađenu kontrolu glasnoće tako da možete prilagoditi glasnoću bez potrebe za upotrebom gumba na telefonu. Ove slušalice imaju vijek trajanja baterije do 8 sati pri reprodukciji glazbe pri 50% glasnoće, što znači da ih nećete morati često puniti! Ergonomski dizajn čini ih dovoljno udobnima i za dugotrajno nošenje. Tako da da, mislimo da je ovo izvrsna vrijednost za novac! {/A}

{q}Imaju li xiaomi slušalice mikrofon? {/q}
{a} Da, Mi Sports Bluetooth slušalice imaju ugrađeni mikrofon.

Jesu li xiaomi slušalice dobre?

Imaju li xiaomi slušalice mikrofon?

Znaš li?

Xiaomi znači "proso i riža" što je referenca na budistički koncept. To znači da Xiaomi želi krenuti od malih stvari prije nego dođe do vrha. Xiaomi je također kratica za "Nemoguća misija" jer su svladali nemoguće prepreke. Ne koriste tradicionalne kanale oglašavanja. Ne podržavaju ni preporuke. 2014. srušili su Guinnessov rekord prodavši 2,1 milijun pametnih mobitela u samo jednom danu. Xiaomi je u Indiji u samo dvije sekunde prodala 15.000 pametnih mobitela Mi3. Nadalje, Xiaomi Mi3 se u vrijeme objavljivanja smatrao najbržim pametnim telefonom na svijetu.

Xiaomi slušalice
PROČITAJ VIŠE
Kupcima često nudimo posebne akcije. S praznom košaricom ih nažalost ne možeš iskoristiti.

Napuni ju s klikom na gumb "U KOŠARICU" kod pojedinačnog artikla.

Besplatna dostava

Na blagajnu
Isprazni košaricu